Vraag en Aanbod van leden

Vraag en Aanbod:

Op deze pagina krijg je als lid de gelegenheid jouw vraag te stellen of iets op ons vakgebied aan te bieden.

Contact gezocht

Ik ben Fiona Kas en ik heb een praktijk als natuurdiëtist (orthomoleculair diëtist).

In mijn werk zie ik regelmatig cliënten die als alleengeboren tweeling (AT) of meerling (AM) geboren zijn. Dit kan een hele grote impact hebben op iemands leven. Zelf heb ik dit aan den lijve ondervonden en gelukkig heb ik met hulp van God en veel lieve mensen hier mijn weg in gevonden.

Ik voel een roeping om mensen hier in te kunnen ondersteunen. Veel van deze mensen ontwikkelen eetproblemen of hebben veel moeite om goed voor zichzelf te zorgen. Op het christelijke vlak is er nauwelijks hulp te vinden.

Wel is er meer aanbod op het gebied van andere spirituele ondersteuning, maar daar wil ik mijn cliënten liever niet naar verwijzen.

Graag kom ik in contact met coaches die dit fenomeen (misschien door persoonlijke ervaring) kennen en AT-ers begeleiden.

Ook als je interesse hebt in dit onderwerp of bij vragen mag je contact opnemen.  Hartelijke groet, Fiona Kas

W: www.fionakas-natuurdietist.nl
E: info@fionakas-natuurdietist.nl

Intervisiegroep starten

Beste VCC-collega’s,

Ik zoek collega's die in regio Gorinchem-Rotterdam-Utrecht-Breda samen een intervisiegroep willen vormgeven

Bij voorkeur ook met collega coaches die een LVSC registratie hebben (geen noodzaak). Ik ben benieuwd wie daarvoor in zijn.

Stuur me een mailtje met je telefoonnummer en ik bel je graag: thimo@kooimankonnekt.nl

Hartelijke groet,

Thimo Kooiman

Inter- en supervisie vraag

Mijn naam is Angelique Bakker en ik ben een startende coach. Om mijn dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen ben ik van mening dat intervisie en supervisie heel erg belangrijk is. Is er een intervisie/supervisie groep waar ik mij bij zou kunnen aansluiten? Ik woon en werk in de regio Rotterdam.

Met vriendelijke groet,

Angelique Bakker

T: 06-84044330

W: www.goldenjoinery.nl
E: info@goldenjoinery.nl