Vraag en Aanbod van leden

Vraag en Aanbod:

Op deze pagina krijg je als lid de gelegenheid jouw vraag te stellen of iets op ons vakgebied aan te bieden.

Intervisiegroep Zwolle e.o.

Ik ben Mirjam Zijlstra van Reflections Hulp bij Verdriet en aangesloten bij de VCC.
Nu ben ik z.s.m. op zoek naar een intervisiegroep waar ik bij aan mag sluiten.
Ik woon in de omgeving van Emmeloord, waardoor het Noorden of de omgeving van Zwolle wel praktisch zou zijn. Tel. 06-120 58 749

In het zuiden samen komen

Wij (Annemieke en Corrie) hebben het verlangen om in het zuiden van het land een groep te vormen die, naast de landelijke bijeenkomsten, ook in het zuiden bij elkaar zou willen gaan komen (denk bij voorbeeld een intervisie of workshop/lezingen etc). Zijn er meer leden van de VCC die hier interesse voor zouden hebben? We horen het graag! We hebben nog geen locatie op het oog maar zouden met elkaar kunnen kijken wat een fijne lokale plek zou kunnen zijn. Stuur een email naar info@groeienbloeicoaching.nl of info@wandelcoach-annemieke.nl. Dan nemen wij contact met jou op om een datum te plannen om een keer samen te komen met een groepje coaches uit het zuiden van het land.

 

Intervisiegroep starten

Beste VCC-collega’s,

Ik zoek collega's die in regio Gorinchem-Rotterdam-Utrecht-Breda samen een intervisiegroep willen vormgeven

Bij voorkeur ook met collega coaches die een LVSC registratie hebben (geen noodzaak). Ik ben benieuwd wie daarvoor in zijn.

Stuur me een mailtje met je telefoonnummer en ik bel je graag: thimo@kooimankonnekt.nl

Hartelijke groet,

Thimo Kooiman