Vraag en Aanbod van leden

Vraag en Aanbod:

Op deze pagina krijg je als lid de gelegenheid jouw vraag te stellen of iets op ons vakgebied aan te bieden.

Systemisch Werken en Leven

Op vrijdag 27 januari 2023 gaat voor de vijfde maal de leergang ‘Systemisch Werken en Leven’ van start.

De leergang is geschikt voor iedereen die zich – al dan niet beroepshalve – wil verdiepen in de principes van systemisch werk en de mogelijkheid om dit in het dagelijks werk en leven toe te passen. De leergang duurt tien dagen verdeeld over een jaar. Tijdens de leergang neem je jouw persoonlijke en werkachtergrond én ervaringen mee in de groep waardoor het leren met elkaar geïntensiveerd wordt. De leergang Systemisch Werken en Leven vindt iedere maand plaats bij KAS Meeting – Eventlocatie, De Bleek 13 te Woerden. Deze locatie is zowel met OV als de auto goed bereikbaar. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Alle lesdagen vinden plaats op vrijdag, van 10:00 – 17:00 uur. John Sas is de begeleider van de leergang.

De leergang biedt plaats aan 8 - 12 deelnemers. Er zin nog vier plaatsen beschikbaar. Wanneer je je aanmeldt voor de leergang, neemt John Sas contact met je op voor een intakegesprek. De leergang is door de LVSC gewaardeerd met 15 PE – punten.

Heb je na het lezen van deze informatie interesse om deel te nemen, stuur dan een mail naar john@sasinerga.nl

Voor flyer klik hier

Contact gezocht

Ik ben Fiona Kas en ik heb een praktijk als natuurdiëtist (orthomoleculair diëtist).

In mijn werk zie ik regelmatig cliënten die als alleengeboren tweeling (AT) of meerling (AM) geboren zijn. Dit kan een hele grote impact hebben op iemands leven. Zelf heb ik dit aan den lijve ondervonden en gelukkig heb ik met hulp van God en veel lieve mensen hier mijn weg in gevonden.

Ik voel een roeping om mensen hier in te kunnen ondersteunen. Veel van deze mensen ontwikkelen eetproblemen of hebben veel moeite om goed voor zichzelf te zorgen. Op het christelijke vlak is er nauwelijks hulp te vinden.

Wel is er meer aanbod op het gebied van andere spirituele ondersteuning, maar daar wil ik mijn cliënten liever niet naar verwijzen.

Graag kom ik in contact met coaches die dit fenomeen (misschien door persoonlijke ervaring) kennen en AT-ers begeleiden.

Ook als je interesse hebt in dit onderwerp of bij vragen mag je contact opnemen.  Hartelijke groet, Fiona Kas

W: www.fionakas-natuurdietist.nl
E: info@fionakas-natuurdietist.nl

Intervisiegroep starten

Beste VCC-collega’s,

Ik zoek collega's die in regio Gorinchem-Rotterdam-Utrecht-Breda samen een intervisiegroep willen vormgeven

Bij voorkeur ook met collega coaches die een LVSC registratie hebben (geen noodzaak). Ik ben benieuwd wie daarvoor in zijn.

Stuur me een mailtje met je telefoonnummer en ik bel je graag: thimo@kooimankonnekt.nl

Hartelijke groet,

Thimo Kooiman