Bijeenkomst 18 maart 2021

Mariella van Der Schaaf en Hans Kieboom vertellen ons meer over de Jane© talentenmethodiek.

Doel van deze presentatie is Genieten, Delen en Groeien. In een notendop is het programma van Jane© ‘De waarheid over jezelf ontdekken’.

We hebben met elkaar nagedacht over wat talenten zijn en wat deze niet zijn. Talenten zijn de positieve bril om naar jezelf te kijken.

De vragen: Wie ben ik?; Wat wil ik? en Wat kan ik? worden beïnvloed door normen en waarden, ervaringen, omgeving, fysieke en mentale gezondheid, inzichten en overtuigingen.

We hebben allemaal blinde vlekken. In de testresultaten bij Jane© worden goed ingezette talenten in groen weergegeven en de talenten die je wél bezit maar niet voor jezelf worden ingezet in het rood. Een blinde vlek is een belemmering of disfunctioneren.
Tot slot: de blinde vlek ligt vak onder de coachvraag.

Voor wie belangstelling heeft: Mariella en Hans geven trainingen om coaches op te leiden om met Jane© materiaal te kunnen werken. Ook kun je voor jezelf een scan over je talenten en blinde vlekken volgen.

Als je lid bent van de vereniging kun je (het grootste deel van) de workshop terugkijken of alsnog bekijken. Je kunt de opname voor jezelf hier downloaden. Daar vind je ook de bijbehorende presentatie.
Wel eerst inloggen, anders werkt de link niet.