Addy van der Klis

Addy van der Klis

Biseer-Kerux

E-mail: addy@biseer-kerux.nl

Telefoon: 0623730058

Mobiel: 0623730058

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Jouw verhaal mag gehoord worden!


Werkwijze:

Mijn client centrale werkwijze stelt mij in staat om de interne hulpbronnen van mijn cliënt naar boven te halen en deze in te zetten tijdens het begeleidingsproces. Daarbij accepteer ik mijn cliënt volledig en oordeel en veroordeel ik niet. Het maakt niet uit hoe heftig jouw verhaal is. Elk verhaal mag gehoord worden. Mensen gaan in het leven op allerlei gebieden betekenisvolle relaties aan. In deze relaties heb je lief en ben je verantwoordelijk voor jezelf en elkaar. Daardoor ontwikkelen gevoelens van hechting en geborgenheid. In het leven worden ook relaties verbroken en overlijden mensen. Daarom koppel ik deze client centrale methode aan de cirkel van hechting. Als coach wil ik je graag helpen om jouw relaties gezond te houden of te herstellen waarnodig. Daarnaast wil ik je helpen om het heengaan van dierbare een juiste plaats in je leven te geven. Zodat ook in jouw leven relaties goed worden afgesloten en jou niet langer blokkeren.


Doelgroep:

Rouw en verlies van relaties, werk, gezondheid, eigenwaarde, en naasten
Leiderschap
Roeping tot ambt
Identiteit en Levensvragen


Rol van mijn christen zijn:

Christen zijn is mijn identiteit. Ik geloof in God en mag van Hem een levende getuigen zijn. Echter, binnen mijn werk als rouwcoach ontmoet ik ook mensen die weinig tot niets met religie en Godsdienst hebben. Dit respecteer ik volledig.
Daarom is Iedereen welkom binnen Biseer-Kerux zolang wij elkaars levensovertuiging volledig respecteren.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Particulier


Type coach:

Business, Contextuele coach, E-coach, Life coach, Loopbaancoach, Personal life, Relatiecoach, Wandelcoach


Thematiek:

Bewustzijn, Business, Carrière, Communicatie, Identiteitsvragen, Leiderschap (persoonlijk), Management, Ontslag, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Verlies, Verslaving, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens