Adriaan Korevaar

Adriaan Korevaar

Shape Your World!

E-mail: info@shapeyourworld.nl

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Haal meer uit jezelf


Werkwijze:

Na jaren leiding te hebben gegeven in Nederland en Afrika ben ik in 2011 begonnen als coach. Ik ontdekte namelijk dat ik anderen helpen ontwikkelen het mooiste vind dat er is. Mijn ervaring in de commerciële en ontwikkelingssector hebben me geholpen om een breed perspectief op mensen en hun ervaringen te ontwikkelen.

Mijn aanpak als coach kenmerkt zich door doelgerichte vragen en creatieve oefeningen die je aan het denken zetten. Jij blijft aan zet, want het gaat om jouw reis. Praktisch gezien betekent dat we soms een wandeling door het bos of de weilanden maken. Natuur geeft onverwachte aanknopingspunten en vergezichten.

Coaching doe ik in principe bij mij op locatie, maar als dat voor jou niet mogelijk is kan het ook via Skype, WhatsApp, Zoom of FaceTime. Dit is met name voor mijn coachees in het buitenland een uitkomst.

Ter ondersteuning van een coach traject is het super om inzicht in je eigen voorkeuren te krijgen. Sinds 2013 ben ik MBTI geaccrediteerd, en kunnen we zo’n assessment inzetten.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Particulier


Type coach:

Executive, Life coach, Personal life


Thematiek:

Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Teambuilding

Praktische gegevens