Adriaan Korevaar

Adriaan Korevaar

Shape Your World!

E-mail: info@shapeyourworld.nl

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Haal meer uit jezelf


Werkwijze:

Ik wil echt bijdragen aan ons welzijn in de wereld.
Wil je conflicten oplossen, een training organiseren of een coach traject beginnen? Is het zakelijk, persoonlijk, of misschien cross cultureel? Ik zet mijn ervaring graag in om tot een passend aanbod te komen.

Mijn aanpak als coach kenmerkt zich door doelgerichte vragen en creatieve oefeningen die je aan het denken zetten. Jij blijft aan zet, want het gaat om jouw reis. Praktisch gezien betekent dat we soms een wandeling door het bos of de weilanden maken. Natuur geeft onverwachte aanknopingspunten en vergezichten.

Coaching doe ik in principe bij mij op locatie, maar als dat voor jou niet mogelijk is kan het ook via Zoom. Dit is met name voor mijn coachees in het buitenland een uitkomst.

MBTI: Ter ondersteuning van een coach traject is het behulpzaam om inzicht in je persoonlijkheidsvoorkeuren te krijgen.


Doelgroep:

Ik werk veel met goede doelen, en vaak in het buitenland. Ook voor vragen in een cross culturele setting kan je bij mij dus goed terecht.
Daarnaast ben ik mediator, je kan me dus ook vragen om je door een netelige kwestie heen te helpen.


Rol van mijn christen zijn:

Ik geloof in doen, in het praktisch toepassen van wat je gelooft. En dat in lijn met artikel 1 van onze grondwet: zonder onderscheid.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Executive, Life coach, Personal life, Relatiecoach


Thematiek:

Business, Communicatie, Conflicten, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Teambuilding

Praktische gegevens