Alice Beuving

Alice Beuving

Time-Out Pastorale counseling

E-mail: alice.beuving@outlook.com

Mobiel: 0611870650

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Denk liever in mogelijkheden dan in beperkingen, er is hoop voor iedereen!


Werkwijze:

Jij en je persoonlijke hulpvraag staan centraal in de gespreksvoering. En vanuit deze vraag proberen we te ontdekken wat we nodig hebben om verder te komen. Elke vraag is anders en de weg naar herstel ook. Daarnaast maak ik ook gebruik van de contextuele benadering. In de pastorale counseling spreken we beide aan: je psyche en je geloof.


Doelgroep:

Mijn doelgroep zijn mensen die worstelen met angst, zelfaanvaarding (wie ben ik?), depressie, verslaving, geloofsvragen en psychische problemen.

Ook is er bij Time-Out de mogelijkheid om een weekend of midweek te verblijven:
Heb je een vol en druk leven en kun je wel wat rust gebruiken dan wordt het tijd voor een Time-Out. Geniet van de ruimte en rust in dit mooie ingerichte 2-persoonshuisje. Ook zijn er in de nabije omgeving prachtige wandel en fietsroutes.


Rol van mijn christen zijn:

Ik geloof met heel mijn hart dat binnen het counseling proces God het verschil maakt. Hij veranderd mensen en kan werkelijk herstel Geven naar geest, ziel en lichaam.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Contextuele coach, Life coach


Thematiek:

Angst, Burnout, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Rouw, Seksueel misbruik, Stress, Veranderingen, Verlies, Verslaving, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens