Angela Dekker

Angela Dekker

Sta op en Schitter!

E-mail: angela@staopenschitter.nl

Telefoon: 06-36 06 41 68

Mobiel: 06-36 06 41 68

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Sta op & Schitter!
Beweging is goud en brengt “beweging” naar geest, ziel en lichaam.


Werkwijze:

Mijn aanpak heeft 6 ingrediënten: de rust en privacy van onze boerderij, leren door ervaren bij de paarden, mijn warme, open persoonlijkheid en levenservaring/deskundigheid, creatieve opdrachten en gebed voor innerlijke genezing, bibliotherapie (inzet van boekgedeelten). Ik bied hulp vanuit mijn relatie met God en iedereen is welkom! Mijn aanpak is holistisch: geest, ziel en lichaam krijgen hier de aandacht.
Om als persoon te groeien is emotionele veiligheid, rust en ontspanning in mijn ogen een ‘must’. Hier op onze boerderij is dat er.
Dat maakt dat deelneemsters in beweging (durven) komen. In de beweging met de paarden kom je figuurlijk ook ‘in beweging’. Iemand zei eens: “Jij luistert mensen tevoorschijn.”

Het voordeel van begeleiding met paarden is:
 Onbewuste patronen worden sneller duidelijk: paarden spiegelen ons
 In de rijbak stap je direct uit je comfort-zone
 Je hebt direct oefenruimte voor ander gedrag
 Je leert op bewust en onbewust niveau, dit gaat dus verder dan alleen “praten over”
 Paarden voelen goed aan wat er vanbinnen leeft, door maskers/muren heen
 Paarden geven directe feedback zonder oordeel
 Paarden maken ons innerlijk zichtbaar en hoe je relaties (niet) werken
 Wat in de kudde gebeurt, gebeurt vaak in het dagelijks leven ook
 Het is fijn voor mensen die veel “in hun hoofd zitten” en/of moeite hebben met voelen

Je kan hier komen via WMO en WLZ via de PGB-regeling, een traject via je werkgever of als particulier. Cliënten komen vaak uit het hele land voor een time out/retraite, verblijven hier 1 of meerdere nachten in de buurt, genieten van zee en strand en het eiland en doen hier op de boerderij dan sessies. Ook is het mogelijk om bv. om de week een sessie in te plannen voor degenen die dichterbij wonen.


Doelgroep:

Heb jij een verlangen om op te staan en te schitteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik richt mij met name op volwassen vrouwen vanaf 18 jaar, die zichzelf kwijt zijn en/of onzeker zijn in hun identiteit. Die een plek van bezinning, rust en veiligheid zoeken om zichzelf te (her)vinden. Voorbeelden van thema’s waar vrouwen mee komen? Stress/ontspanning, vage negatieve gevoelens, burn-out zijn, weinig zelfvertrouwen hebben, negatief zelfbeeld, rouwverwerking, gezonde grenzen/assertiviteit. Vaak hebben ze ook al veel gepraat met hulpverleners. Ze hebben wel inzichten opgedaan, maar hebben de switch naar anders DOEN en anders ZIJN nog niet kunnen maken. Hierin kan ik veel betekenen samen met mijn paarden.


Rol van mijn christen zijn:

Jezus is mijn bron van Liefde, Licht en Leven. De oproep om op te staan en te schitteren heb ik zelf zo vaak gekregen van God, dat ik dat iedere vrouw gun die in de knel zit of voor haar gevoel plat op de grond ligt. De realiteit dat iedereen kan en mag opstaan en schitteren wil ik graag uitleven via mijn praktijk. Ik voel me bevoorrecht om er getuige van te mogen zijn bij de vrouwen die tot nu toe hier geweest zijn.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Kindercoach, Life coach, Natuurcoach, Paardencoach, Personal life, Teamcoach


Thematiek:

ADHD, ADD, Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Gezondheid, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Rouw, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens