Anita Dekker

Anita Dekker-Scheppink

Anita Dekker Coaching

E-mail: info@anitadekkercoaching.nl

Mobiel: 06-21 83 01 37

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Stilstaan bij persoonlijke ontwikkeling.


Werkwijze:

Na een aanmelding via mijn website of telefonisch maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Aan het eind van dit gesprek is meestal wel duidelijk of we een coachtraject zullen starten en wordt een vervolgafspraak gemaakt. Gemiddeld zijn 5 – 10 gesprekken nodig, soms minder en soms meer. Aandachtig luisteren en doorvragen in een veilige setting staan bij mij voorop. Ik ben in het contact duidelijk, empathisch en waar nodig confronterend. Wanneer een traject door de werkgever wordt vergoed, werk ik met een contract.


Rol van mijn christen zijn:

Ik ben christen en probeer als christen te leven dus ook in mijn werk als coach. Wanneer een cliënt gelovig is, komt het geloof op een natuurlijke manier aan de orde in de gesprekken als een van de facetten van iemands leven.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Contextuele coach, Life coach, Personal life, Provocatieve coach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Gezondheid, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Loopbaan, Ouderdom, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Rouw, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens