Annelies Volgers

Annelies Volgers

Annelies Volgers Coaching

E-mail: annelies@volgerscoaching.nl

Mobiel: 0617174972

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Dat er soms een wolk voor de zon is wil niet zeggen dat de zon er niet is. Er ís hoop en perspectief, ook voor jou. Ook voor jou is een hoopvol leven mogelijk, waarin je leeft vanuit wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Zodat je veerkrachtig en sterk in het leven kunt staan.


Werkwijze:

Mijn werkwijze is gericht op het doorbreken van oude, niet helpende patronen en het daarnaast versterken van wie jij bent. Dit zorgt ervoor dat je bewust en veerkrachtig in het leven kunt staan. Jouw hulpvraag is het vertrekpunt en samen gaan we op weg naar jouw beloofde land. Jouw doel.


Doelgroep:

Wil jij investeren in jezelf, loskomen uit dat waar je in vastloopt, je verhaal kwijt, groeien in veerkracht, zinvol leren verder leven met je verlies? Je bent welkom om contact met me op te nemen! Ik ontmoet je graag.

JE KUNT BIJ MIJ TERECHT VOOR
Individuele coaching op het gebied van persoonlijke groei, veerkracht, rouw en verlies
Individuele coaching voor mensen die (langdurig) intensieve zorg bieden aan een ander – (pleeg-, adoptie-)ouders, mantelzorgers, hulpverleners
Training Groeien in Veerkracht


Rol van mijn christen zijn:

Ik leef en coach vanuit mijn christelijke identiteit. Hij is de bron van mijn leven.
Iedereen is bij mij welkom, gelovig of niet. Jouw hulpvraag is het uitgangspunt, ook op dit gebied. Afhankelijk van jouw behoefte hierin betrekken we God bij de coaching.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Life coach, Personal life


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens