Annet van der Zande

annet-van-der-zande-life-coach

Annet van der Zande

Wonderlijk Mooi

E-mail: contact@wonderlijkmooi.nl

Mobiel: 06 46830042

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

God heeft je wonderlijk mooi gemaakt en mijn verlangen is dat jij ook gaat ontdekken hoe je (weer) kunt gaan stralen en schitteren.


Werkwijze:

Ik ga uit van een totaal mensbeeld: de gehele mens is belangrijk. Wanneer één van deze gebieden uit balans is kan dat effect hebben op andere gebieden in je leven.
Door goed te luisteren naar jou, wil ik samen met jou een actieplan opstellen en op onderzoek gaan naar waar jij naar verlangt, waarin jij het gevoel hebt vast te lopen, last hebt van stress, je jezelf beter wilt leren kennen, verandering wilt of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor.


Doelgroep:

Vrouwen die het gevoel hebben te veel ballen in de lucht te moeten houden, last hebben van belemmerende gedachten of overtuigingen, zichzelf ergens zijn “kwijtgeraakt” en een luisterend oor nodig hebben.


Rol van mijn christen zijn:

Vanuit mijn christelijke overtuiging geloof ik dat ieder mens gekend en geliefd is door God.
Het is mijn verlangen om vanuit deze waarheid te coachen. God is een helend God en het is Zijn verlangen dat we genezen en geheeld ons leven leiden. Mijn verlangen is dan ook om vrouwen (weer) te laten inzien hoe wonderlijk mooi God ze bedoeld heeft en hoeveel Hij om hen geeft en vandaar uit weer kracht en moed putten. Bij God is niets onmogelijk. God is een God van eenheid en waar gebrokenheid heerst, mogen we vertrouwen op Zijn liefde.


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Life coach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Stress, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens