Averine Vreugdenhil

Averine Vreugdenhil

In Verbinding @Averine

E-mail: contact@inverbindingaverine.nl

Mobiel: 06-49093337

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Als je goed voor je zelf kan zorgen, kan je ook goed voor anderen zorgen.
Mildheid en genade voor jezelf en anderen maakt het leven mooier.
Alle gevoelens mogen er zijn, er zitten behoeften achter. Als je daar naar gaat luisteren en voor gaat zorgen krijg je meer ontspanning in je leven. Ook je relaties worden beter.
In verbinding met God/Jezus kun je Zijn liefde ervaren.


Werkwijze:

Het is belangrijk dat je in het kennismakingsgesprek een klik ervaart. Als dat zo is, gaan we aan de slag.
Ik werk met een intake die niet alleen inzoomt op jouw moeilijkheden, maar ook op jouw kwaliteiten en kracht. Die kan je goed gebruiken in het proces van verandering waar je voor komt. Samen kijken wat je wilt bereiken, dat formuleren we in een helder en meetbaar doel. En dan gaan we aan de slag. Op weg naar meer verbinding in jezelf, met anderen en met God (als jij dat wilt). Je zult meer contact krijgen met je emoties en je meer bewust worden van wat ze je te zeggen hebben. Ook je lichaam geeft allerlei signalen af, die je laten weten dat je iets nodig hebt. Jij weet het, kan het en gaat het uiteindelijk zelf doen. Mijn coaching is gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen, je zelfsturen, je keuzevrijheid. Om daar te komen, gaan we onderzoeken welke overtuigingen, welke pijn je daarin tegenwerken. Je krijgt meer zicht op wat er binnen in jou gebeurd en wat daarvan oorzaken zijn. Door met mildheid, genade en acceptatie naar deze dingen te kijken en je er mee te verbinden (in plaats van er tegen te vechten), zullen ze minder nadrukkelijk aanwezig zijn in je leven en kun je kiezen voor ander (gezonder) gedrag.
Na elke sessie krijg je een thuiswerkopdracht mee, die past bij jouw proces op dat moment.
Ik wandel zelf graag en ben ook beschikbaar als wandelcoach.


Doelgroep:

Volwassenen vanaf 18 jaar. Mannen en vrouwen.
Ik heb ervaring in het werken met mensen met stress, burn-out, depressie (milde klachten), angst, minderwaardigheid, niet gezien voelen, perfectionisme, kritische naar zichzelf zijn, opvoedproblemen, relatieproblemen.
Zelf werk ik al 25 jaar in de zorg en heb gewerkt in het speciaal basis onderwijs.


Rol van mijn christen zijn:

Voor mij is God de onvoorwaardelijke Bron van Liefde en Leven. Jij bepaalt op welke manier jij het christen zijn in de coaching aanwezig wil laten zijn. Dit bespreken we aan het begin van het traject.


Werkgebied:

Kerkelijke organisatie, Onderwijs, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

ADHD, ADD, Agressie, Angst, Assertiviteit, Autisme, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Conflicten, Gezondheid, Groepsontwikkeling, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Opvoeding, Ouderdom, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens