Bart Broekman

Bart Broekman

Excellence Opleiding

E-mail: info@cc-excellence.nl

Telefoon: 0900 – 09 30

Mobiel: 06 – 45 51 87 99

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Excellence staat voor de moed om authentiek te zijn, de kunst om te verbinden en de ambitie om te streven naar meesterschap.


Werkwijze:

Als OPLEIDER draag ik bij aan de kwaliteit van het vak coachen door professionele coaches op te leiden en zelf veel tijd te besteden aan het coachen van leidinggevenden, teams en medewerkers. Als TransforMissioneel COACH help ik je om zicht te krijgen op je eigen referentiekader en socialisatie in relatie tot je vraagstuk. Deze verbinding maakt het mogelijk om keuzen te maken die diep verankerd zijn in jou als persoon en tot uiting komen in stevig nieuw gedrag. Ik wordt gekenmerkt als betrokken en analytisch, creatief en innovatief, met een flinke dosis humor.


Doelgroep:

COACH WORDEN – Gericht op hen die opgeleid willen worden tot professioneel coach op foundation, practitioner of senior practitioner coach en daarin expliciet het christelijk geloof als bron willen meenemen.
GECOACHT WORDEN – Gericht op organisaties, teams en individuen die vanuit een waardengedreven benadering begeleid willen worden in verander- en ontwikkelsituaties middels coaching en training.
LEIDERSCHAPONTWIKKELING – Gericht op leiders (bestuurders, managers en teamleiders- die zich willen ontwikkelen in persoonlijk leiderschap.


Rol van mijn christen zijn:

Christen zijn is onlosmakelijk verbonden met mijn (geloofs) waarden en mijn houding en gedrag en de toetsing van methodieken. Als de coachee christen is maakt het integraal onderdeel van de coaching. Afstemmen van wederzijdse verwachtingen hierover is belangrijk. In seculiere setting komt het christen zijn niet expliciet aan bod (wel impliciet in mijn houding als waardengedreven coach).


Werkgebied:

Onderwijs, Particulier, Zorg


Type coach:

Executive, Organisatiecoach, Personal life, Teamcoach


Thematiek:

Bewustzijn, Communicatie, Cultuuromslag, Groepsontwikkeling, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Management, Persoonlijke ontwikkeling, Veranderingen, Zingeving

Praktische gegevens