Bert van Drogen

Bert van Drogen

Tempomanagement

E-mail: bert@tempomanagement.nl

Telefoon: 0612103269

Mobiel: 0612103269

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Ontwikkeling begint met een keuze, de keuze om iemand langszij te laten komen. Ik help je graag om na die eerste stap jou bij te staan in je verdere ontwikkeling.


Werkwijze:

Ik ben opgeleid als Transformissioneel coach. Als coach help ik jou om zicht te krijgen op jouw referentiekader, hoe jij je beweegt in jouw situatie. Daarin kijk ik met jou wat daarin moet veranderen en help ik je te ontdekken hoe je dit kunt doen en toepassen in de praktijk.
Ik wordt gekenmerkt als flexibel en betrokken, waarbij er goede aansluiting is met de coachee.


Doelgroep:

Leiderschap: bestuurders, managers, teamleiders/leidinggevenden die zich (verder) willen ontwikkelen in hun persoonlijk leiderschap.

Persoonlijke ontwikkeling: iedereen die vanuit een waardengedreven benadering begeleid wil worden in persoonlijke ontwikkeling. Dit kan vanuit een situatie waarin je bent vastgelopen en ook wanneer je ondersteuning nodig hebt in je persoonlijke ontwikkeling.


Rol van mijn christen zijn:

Christen-zijn is compleet verweven in mijn zijn. Daarbij passende normen en waarden zullen ook zichtbaar zijn in de benadering en bejegening van de coachee. Wanneer een coachee ook christen is, zal hier ook volop aandacht voor zijn in het coachtraject wat doorlopen wordt.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, Organisatiecoach, Personal life, Teamcoach


Thematiek:

Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke ontwikkeling, Teambuilding, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens