Bregtje Bethlehem- Venema

Bregtje Bethlehem-Venema

Fier Fierder coaching en debriefing

E-mail: fierfierdercoach@outlook.com

Mobiel: 06-48757949

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Samen kom je verder.


Werkwijze:

Ik geloof dat ieder mens waardevol is en God voor ieder van ons een plan heeft.
Door persoonlijke coaching kunnen we dat samen ontdekken en kan ik, door een stukje met je mee te lopen, je helpen stappen te zetten.
Soms spelen er dingen uit het verleden en is het nodig om daar eerst naar te kijken. Debriefing ( je “rugzak uitpakken” en een plek geven) kan daarbij helpen. Ik werk met het christelijke model van “Le Rucher”.
Wanneer je jezelf en anderen beter wilt begrijpen, kun je dat ontdekken via de gedragsprofiel-analyse van DISC. Dit kan ook in combinatie met een coaching-traject. Ik werk met de nieuwste DISC-analyses van Persolog.


Doelgroep:

Vrouwen die ontdekken dat ze dingen anders willen doen, op verschillende levensgebieden, die teveel ballen in de lucht houden en merken dat ze last hebben van stress of vast lopen. Die worstelen met dingen en daar uit willen komen.
Vrouwen die meer uit hun leven willen halen, zichzelf beter willen leren kennen en die verandering willen. Vrouwen die behoefte hebben aan een luisterend oor en daarnaast ook vooruit willen komen.


Rol van mijn christen zijn:

Christen zijn is de basis van mijn leven. Vandaar uit werk ik. Wanneer je dat op prijs stelt kunnen we dat ook betrekken bij de coaching.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

E-coach, Life coach


Thematiek:

Assertiviteit, Communicatie, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Veranderingen, Verslaving, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens