Carine Coehoorn

Carine Coehoorn

Perspectief Groep BV Harderwijk

E-mail: carinecoehoorn@perspectief.eu

Telefoon: 0341 438 700

Mobiel: 06-2408 9796

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Een duurzame gedragsverandering die er voor jou toe doet! Daar ga ik voor met jou.


Werkwijze:

We starten met een intake, waarin we bekijken of coaching geschikt is voor wat jij wilt. Zo ja, dan formuleren we doelen om aan te werken. Meestal zijn zes gesprekken genoeg om de doelen te bereiken. Elk gesprek staat centraal wat op dat moment zich voordoet (binnen de kaders van je doelen) en afhankelijk van wat dat is zet ik methodieken uit mijn ‘bagage’ in. De gesprekken vinden plaats op de locatie van je keuze, Perspectief heeft ongeveer 10 kantoren en nog meer spreeklocaties, en het kan ook op jouw locatie. Buiten de kantoren van Perspectief zijn er wel reiskosten voor de coach aan verbonden. Normaal gesproken wordt de coaching betaald door je werkgever. De inhoud van de gesprekken zijn vertrouwelijk, daar wordt niet over gerapporteerd aan je werkgever. Verslagen aan je werkgever krijg je van te voren ter inzage, pas na jouw toestemming worden ze verstuurd.


Rol van mijn christen zijn:

Verandering is alleen duurzaam als je diepste drijfveren erbij betrokken zijn. Het geloof is zo’n diepe drijfveer. Of het nu gaat om re-integratie of persoonlijke ontwikkeling, ik vind het belangrijk om ook te onderzoeken wat je geloof je daarin biedt, als eeuwigdurende Bron van inspiratie.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Personal life, Teamcoach


Thematiek:

Burnout, Communicatie, Conflicten, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens