Carla Kraandijk

Carla Kraandijk

Kraandijk Coaching

E-mail: info@kraandijkcoaching.nl

Mobiel: 06 128 38 000

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

In verbinding zijn met God, jezelf en de ander. Mooier kan niet volgens mij!
‘Van delen groei jij zelf het meest’. Ik geloof dat ook jij iets unieks te bieden hebt aan de mensen om je heen. Ongeacht de omstandigheden, je gemoedstoestand of de situatie waarin je verkeerd. Dat te ontdekken en te doen, geeft energie en betekenis aan je leven.

Uiteindelijk gaat het mij daar om: dat mensen elkaar inspireren om datgene te doen dat er toe doet en elkaar daar de ruimte in geven om te ontdekken wat voor hen betekenisvol is. Leven vanuit je hart. Volg je hart en ontplooi!


Werkwijze:

Nadat jij contact hebt gelegd met mij via de mail, whats app of telefoon, plannen we een vrijblijvende intake/kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we beide inschatten of ik iets voor jou kan betekenen.
Alles wat aandacht vraagt in jouw leven, kunnen we aandacht geven.
Bij aanvang van het coachtraject formuleer je persoonlijke doelen waar we aan gaan werken.

Gesprekken kunnen op verschillende manieren plaatsvinden, afhankelijk van wat jij fijn vindt:
– In huiskamersfeer
– Wandelcoaching; ik woon aan het water, vlak bij een bos.
– E-coaching; beeldbellen via facetime, whatsapp, zoom, etc…

Ik ben, als coach, ook verbonden aan de Academie voor Herstel & Balans. Ik begeleid daar workshops en groepstrajecten. Neem gerust een kijkje op de website van de Academie om het aanbod te ontdekken: www.academievoorherstelenbalans.nl

Tijdens onze coachsessies werk ik met verschillende werkvormen. We bekijken samen welke werkvorm het beste bij jou past. In een veilige omgeving leer jij je kwaliteiten, talenten en ook je kwetsbaarheid kennen. Ik zal jou ondersteunen, leren-leren, inzichten geven en een spiegel voorhouden, dit alles om jouw ontwikkeling te ondersteunen en te mogen zijn wie je bent. Leven vanuit je hart en kracht.

Anderen geven aan dat ik coach met warmte en lef, zonder oordeel. Mensen waarderen mij om mijn oprechtheid, scherpte en echtheid. Ik heb een open blik en luister aandachtig. De waarden relatie en verbinding herken ik als voorwaarden om te kunnen veranderen, groeien, bloeien en inspireren.

Kijk voor meer informatie over mijn coachaanbod en tarieven op mijn website: www.kraandijkcoaching.nl


Doelgroep:

Individueel
Een ieder die op zoek is naar meer balans in zijn leven, mensen met werkgerelateerde- en/of persoonlijke ontwikkelingsvragen zijn allemaal welkom!

Teamcoaching
Werken aan meer effectiviteit in het team en versterken van de onderlinge communicatie en samenwerking.

Relatie
Meer liefde, meer kracht!
Samen werken aan de onderlinge communicatie en begrip voor elkaar.

Ik sta voor Inspiratie en Kracht!
Ik verdiep me graag in mensen en wil de ander helpen om zijn/haar kwaliteiten te ontdekken, te ontwikkelen en te benutten. Waar een ander dreigt vast te lopen zie ik mogelijkheden. Het is voor mij een uitdaging om anderen te helpen zelf die mogelijkheden te vinden. Iedereen heeft wel eens vragen waar je niet direct het antwoord op weet en waarbij het soms fijn is als een ander even met je mee kijkt. Vaak vraagt het om wat dieper naar binnen te kijken bij jezelf en te zien wat je beweegt. Op zoek naar je inspiratiebron, wat drijft jou?
Een gesprek met mij als coach, op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie, leidt tot nieuwe en verfrissende inzichten. Je ervaart hoe je zelf kan voelen wat echt bij je past. Hoe jij richting kan geven aan je leven, zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en je leven in kan richten met dingen die echt belangrijk voor jou zijn. We kijken naar wat van invloed is op jouw drijfveren en we onderzoeken je verlangens en dromen. Samen kijken we naar waar je blokkades zitten en hoe je die om kan zetten naar een nieuw, helder doel.


Rol van mijn christen zijn:

God heeft al jong liefde voor mensen en teams in mijn hart gelegd. Een verlangen naar innerlijke groei en verbinding.
Dit is wie ik ben, door God zo mooi bedacht en geschapen, net als jij.
God geeft wijsheid en inzicht, ook in de coachgesprekken, daar vertrouw ik op.
Na afloop van een coachgesprek is er ruimte om samen te bidden, jouw vraagstukken en ontwikkeling in dankbaarheid bij God leggen. Ik geloof dat God met je mee gaat, op jouw persoonlijke reis.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, E-coach, Life coach, Loopbaancoach, Personal life, Relatiecoach, Teamcoach, Wandelcoach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Conflicten, Groepsontwikkeling, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Opvoeding, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Stress, Teambuilding, Timemanagement, Veranderingen, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens