Caroline van de Vate

Caroline van de Vate

Caroline van de Vate – Coaching

E-mail: carolinevandevate-art@hotmail.com

Mobiel: 0618110959

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Rust door creativiteit!
Door het gebruik van creatieve vormen gaan gevoelens van het ‘onbewuste’ naar het ‘bewuste’ en kunnen pas dan een plek krijgen, aangepakt worden, verwerkt worden. Creativiteit is een heel krachtig middel om te gebruiken in de coaching. Het kan verbinding, inzicht en herstel brengen op een manier die je niet verwacht.


Werkwijze:

In mijn coaching gebruik ik veel creatieve vormen, zoals tekenen, schilderen, klei en dergelijke. Hiervoor hoef je zelf niet creatief te zijn, het is een hulpmiddel om te komen tot inzicht, of om bij je diepere gevoelens te komen. Dat wat je maakt is daarom altijd goed, er bestaat hierin geen goed of fout.
Ik gebruik de ‘TotalBalance’ methode, ontwikkeld door Carianne Ros (christen therapeut, auteur en bekend spreekster), een effectieve methode waarbij we samen kijken naar het verleden, het nu onderzoeken en kijken naar de toekomst. Je krijgt een mooie eigen TotalBalance-map, waarmee je je eigen proces doorloopt.
Mijn werkwijze is betrokken, liefdevol, betrouwbaar, positief, opbouwend, procesvolgend en vanuit Gods liefde.


Doelgroep:

Iedereen die open staat voor verandering in denken en doen.


Rol van mijn christen zijn:

In God, Zijn Woord en Geest heb ik de basis van mijn bestaan ontdekt. Vanuit deze basis leef en werk ik, waarin genade & liefde een hoofdrol innemen.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, E-coach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Angst, Bewustzijn, Burnout, Competenties, Gezondheid, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Stress, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens