Cees Bots

Cees Bots

Heart Clinics

E-mail: info@heartclinics.nl

Mobiel: 0653871935

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Alles wat je denkt, alles wat je doet, komt voort uit je hart.


Werkwijze:

Als coach wil ik jou helpen je blinden vlekken te ontdekken die je verhinderen om echt van het leven te genieten. Graag ruim ik samen met jou de struikelblokken op in je denken. Dit gebeurt door afspraken één op één of eventueel in een groepsdynamiek van een Heart Clinic seminar. Je hart is de bron van alle leven. Daarom zegt het Woord: bewaar je hart boven alles wat te bewaren is want daaruit zijn de oorsprongen van het leven..
Coachsessies duren doorgaans 90 minuten. De afspraken vinden plaats met een frequentie van eens per twee à drie weken. Soms heb je één tot drie afspraken nodig, soms iets meer, maar altijd zit jij aan het roer en bepaal jij of en hoe het verder gaat. Er is ook gelegenheid oom een Heart Clinic seminar te volgen van twee dagen.


Doelgroep:

Iedereen met een verwond hart, door afwijzing, teleurstelling of onvervulde behoeftes. Mensen die geen liefde kunnen ontvangen van God of medemens. Vaak hebben ze dan ook een laag zelfbeeld en houden ook niet echt van hunzelf. Als coach heb ik veel ervaring met mensen die een narcistische persoonlijkheid en of daaronder geleden hebben. Ook behandel ik mensen met valse schaamte door geestelijk en fysieke misbruik.
De rol van de vader in het gezin is een van mijn specialiteiten waar ik mij erg in heb verdiept. De gevolgen zijn groot als dat niet goed gefunctioneerd heeft.
Loop je telkens weer tegen dezelfde problemen aan in je leven? Wil je werken aan je relaties, wil je af van een negatief zelfbeeld, heb je last van stress en vermoeidheid, vind je het moeilijk om van je zelf te houden? Ben je blij met de resultaten die je krijgt in het leven? En met resultaten bedoelen we je relatie, je gezondheid en je geluksfactor. Is het nog oké, is het redelijk of ben je zelfs even helemaal vastgelopen?


Rol van mijn christen zijn:

Vader God, de Schepper is mijn bron van inspiratie, liefde en acceptatie.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Executive, Life coach, Personal life, Relatiecoach


Thematiek:

Agressie, Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Business, Communicatie, Conflicten, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Scheiding, Stress, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens