Skip to content

Christine Mallie

Christine Mallie

Mijn praktijk

Motto:

Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootse hiervan is de liefde. 1 Korintiërs 13:13


Werkwijze:

Het is belangrijk dat de client zich gehoord voelt. Ik neem er de tijd voor om door vragenstelling, een hulpvraag te formuleren die reflecteert dat wat de client zoekt. Omdat ik met de GROW methode werk, is het vrij snel duidelijk waar de client naartoe wil. Dit wordt besproken en getoetst gedurende het coachtraject. Meestal duurt een coachtraject bij mij niet langer dan 5-6 sessies.
Als ACT gevraagd wordt, neem ik eerst een vragenlijst af om af te stemmen hoe wij het ACT traject het gunstigst kunnen starten. Ik wil doelgericht werken en spreek van tevoren af de ingeschatte duur van het traject of training.


Doelgroep:

Mijn doelgroep is zowel Nederlandse als Engelstalige volwassenen van jong tot oud. Iedere leeftijdscategorie / levensfase brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Als je merkt dat je vast bent gelopen of een andere hulpvraag hebt, aarzel niet om een afspraak te maken.


Rol van mijn christen zijn:

Ik merk dat praten over het geloof in relatie tot problemen en oplossingen bij een seculiere hulpverlener niet gemakkelijk gaat. Hoewel steeds meer inwoners van Nederland de kerk verlaten hebben, hebben veel van dezelfde mensen nog altijd geloof in God. Als het gesprek deze wending opgaat, is dat voor mij geen probleem. Dan spreken wij nog altijd dezelfde taal.


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Loopbaancoach, Personal life, Wandelcoach, Life coach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Cultuuromslag, Kwaliteit van leven, Ouderdom, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens
Scroll To Top