Christine Mallie

Mijn praktijk

Motto:

Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and our freedom.
– Viktor Frankl


Werkwijze:

Het is belangrijk dat de client zich gehoord voelt. Ik neem er de tijd voor om door vragenstelling, een hulpvraag te formuleren die reflecteert dat wat de client zoekt. Wat ik geleerd heb bij het doen van Mindfulness en ACT, is om meer ruimte en rust in te bouwen in mijn leven en tijd en plaats te maken voor de mensen en dingen die belangrijk voor mij zijn. Kortom, om meer waardevolle keuzes te maken en te leven naar mijn waarden. Mijn hoop is om dat te kunnen delen met de clienten die bij mij komen. Dat zij sterker in hun schoenen leren staan en om te leven naar hun waarden. Ik ben ervan overtuigd dat veel problemen veroorzaakt worden als wij dat niet doen!


Doelgroep:

Mijn doelgroep is zowel Nederlandse als Engelstalige volwassenen van jong tot oud. Iedere leeftijdscategorie / levensfase brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Als je merkt dat je vast bent gelopen of een andere hulpvraag hebt, aarzel niet om een afspraak te maken.


Rol van mijn christen zijn:

Ik merk dat praten over het geloof in relatie tot problemen en oplossingen bij een seculiere hulpverlener niet gemakkelijk gaat. Hoewel steeds meer inwoners van Nederland de kerk verlaten hebben, hebben veel van dezelfde mensen nog altijd geloof in God. Als het gesprek deze wending opgaat, is dat voor mij geen probleem. Dan spreken wij nog altijd dezelfde taal.


Praktische gegevens