Coby van der Zee

Coby van der Zee

Dynanoia

E-mail: cobyvanderzee@dynanoia.nl

Mobiel: 06-22 67 50 06

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Lerende wijs


Werkwijze:

Bij Dynanoia staat maatwerk centraal. Tijdens een gratis intakegesprek wordt de leervraag verkend en gekeken welke vorm van begeleiding uit het palet van begeleidingsvormen het meest passend is. In bijna alle trajecten wordt gestart met het aanmaken van een LIFE Languages™ communicatieprofiel , dit biedt een concreet inzicht in je eigen, persoonlijke en unieke communicatiekracht. Tijdens het traject worden diverse werkvormen ingezet, passend bij de persoon en de vraag die op dat moment centraal staat.


Doelgroep:

Dynanoia biedt zoveel mogelijk maatwerk aan diverse doelgroepen, zoals o.a. particulieren, professionals binnen hulpverlenings- en onderwijsinstellingen, kerkelijke en maatschappelijke organisaties.


Rol van mijn christen zijn:

Het geloof is voor mij een rode draad door mijn leven. God heeft mij in de ruimte gezet en ik probeer door Zijn ogen naar mensen te kijken en dagelijks liefde te leren geven én te ontvangen. Een levenslang proces voor mij. Graag ben ik in mijn werk betrokken op alle mensen, ongeacht hun huidskleur, achtergrond of overtuigingen.


Werkgebied:

Kerkelijke organisatie, Onderwijs, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Executive, Life coach, Personal life, Teamcoach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Stress, Teambuilding, Timemanagement, Veranderingen, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens