Corrie van Zwol

Corrie van Zwol

Groei en Bloei Coaching

E-mail: corrie@groeienbloeicoaching.nl

Mobiel: 06-18316380

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Zaai gedachten en je oogst woorden.
Zaai woorden en je oogst daden.
Zaai daden en je oogst een gewoonte.
Zaai een gewoonte en je oogst karakter.
Zaai karakter en je oogst je bestemming.


Werkwijze:

Met behulp van een werkmap doorloop je een coachtraject in 3 fasen. We ontdekken en bekijken gedachten en patronen die ontstaan zijn in jouw levensloop in de eerste fase van het traject. In de tweede fase gaan we daar dieper op in en ontdek je wie jij ten diepste bent. Tot slot ga je tijdens de laatste fase in vertrouwen stappen zetten en je dromen in daden omzetten. Tijdens het traject krijg je ook nog op jou persoonlijk toegespitste opdrachten mee en pak ik er ook af en toe een spel bij om dingen inzichtelijker te maken om te verdiepen. Geen traject is het zelfde, ik beweeg mee met jouw persoonlijke situatie en behoeften.


Doelgroep:

Vrouwen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en het daarbij belangrijk vinden om hun relatie met God erbij te betrekken. Daarnaast richt de coachpraktijk zich ook op opvoedcoaching en relatiecoaching.


Rol van mijn christen zijn:

Om mijn werk te doen ben ik volledig afhankelijk van God. Ik doe mijn werk biddend en vanuit een dankbaar hart. Deze tekst uit de bijbel verwoord precies hoe ik sta in mijn rol als coach: Jesaja 50: 4

God de HEER, gaf mij een vaardige tong, waarmee ik de moedeloze kan opbeuren.
Elke ochtend wekt hij mijn oor,
zodat het toegerust is om aandachtig te horen.

Vanuit een luisterende en bemoedigende houding en een gesprek van hart tot hart hoop ik zo Gods liefde zichtbaar te maken.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, E-coach, Life coach, Personal life, Relatiecoach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Conflicten, Gezondheid, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Ondernemen, Opvoeding, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens