Dirk R. Frans

Dirk R. Frans

Dirk R Frans, Senior Consultant, Advisor & Mentor

E-mail: dirk.r.frans@xs4all.nl

Telefoon: 078-7370522

Mijn praktijk

Motto:

Leiding geven en dienstbaar zijn gaat het beste als je zorgt dat je gereedschap, en dat is vooral jezelf, scherp blijft.


Werkwijze:

Mijn werkwijze is eclectisch, context specifiek en niet protoculair. Ik luister, stel prikkelende vragen, analyseer, werk toekomst- en doelgericht en maak gebruik van 40 jaar ervaring in ZWO en cross-cultureel werk. Mijn coaching is maatwerk, gericht op jouw vraag en jouw persoonlijke situatie. In een (gratis) intake gesprek bespreek ik eerst jouw coachvraag en de coachbehoeften. Op basis hiervan maken we samen een trajectvoorstel met ruimte voor zelf reflectie, onderzoek en actie. In het proces ben jij de ontdekkingsreiziger. Ik begeleid je hierin. Na de persoonlijke kennismaking kan dit traject via skype, wereldwijd plaatsvinden. Het proces is voor een overeengekomen duur/aantal sessie en heeft een specifiek doel. Desgevraagd kan ik ook een meer adviserende rol spelen of je over langere tijd als mentor begeleiden.


Doelgroep:

HBO+ opgeleide, volwassen mannen en vrouwen werkzaam in missie, werelddiaconaat en ontwikkelingssamenwerking (ZWO), met name starters en werkers die terugkeren naar Nederland na jaren in het buitenland, senior managers en directeuren in de ZWO.


Rol van mijn christen zijn:

Het Evangelie, Gods genade door Jezus Christus, is het fundament van mijn leven. Het inspireert wat ik doe en is bepalend voor wie ik ben. Als de coachee christen is dan voegt dat een demensie toe aan het proces. In een seculiere setting dring ik mijn geloof niet op en komt geloven expliciet aan bod als de coachee daar om vraagt.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Overheid, Particulier


Type coach:

Organisatiecoach, Executive, Loopbaancoach, Personal life, Contextuele coach


Thematiek:

Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie

Praktische gegevens