Eli Vlot

Eli Vlot

Eli Vlot Training en Coaching

E-mail: info@vlotcoaching.nl

Telefoon: 0647015452

Mobiel: 0647015452

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Ik neem je graag mee de natuur in. Terug naar de basis, er is daar zoveel te ontdekken. We verkennen wat jou, in de kern, belemmert om verder te komen en ik begeleid je in jouw groeiproces


Werkwijze:

Ik werk op een rustige en ontspannen manier, vaak wandelend in de natuur. Ik heb een enorme drive om met natuurlijk inlevingsvermogen bij jou aan te sluiten en je groeiproces te begeleiden.

Ik maak gebruik van diverse methodieken, zoals motiverende gespreksvoering, Voice dialogue, lichaamsgericht werk, visualisatie en ontspanningsoefeningen. Dit is altijd afgestemd op jouw coachvraag en behoefte.

Stappenplan:

1. We plannen een gratis en vrijblijvende kennismaking in om jouw coachvraag te bespreken.

2. Intake: We verkennen jouw situatie en de factoren die daartoe hebben geleid. We stellen de doelen op die jij wilt gaan bereiken.

3. Coachingsessies: In principe een 5-tal sessies die verbonden zijn door diverse ‘huiswerk’ opdrachten. Deze ontmoetingen vinden bij voorkeur wandelend in de natuur plaats.

4. Evaluatiegesprek: Een eindgesprek waarin we kijken naar wat je hebt bereikt (en wat daarin hielp) en wat nog niet (en wat je daarvoor nog nodig hebt).


Doelgroep:

Ik coach mannen en vrouwen die privé en/of in werksituaties belemmeringen ervaren. Vaak spelen er thema’s als stress/ burn-out klachten, moeite met grenzen aangeven, relatie problemen, onzekerheid, verlies en rouw.


Rol van mijn christen zijn:

Ik werk vanuit Christelijke basis principes. Dit bepaald mijn kijk op de wereld en mijn mensbeeld. Als er behoefte aan is, kunnen geloofsvragen meegenomen worden in het coach traject.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Life coach, Organisatiecoach, Teamcoach, Wandelcoach


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Conflicten, Groepsontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Teambuilding, Werk, Zingeving

Praktische gegevens