Skip to content

Elizabeth Bakker

Elizabeth Bakker

Coach Lisa

E-mail: coach.lisa@xs4all.nl

Telefoon: 036 7370 223

Mobiel: 06 2020 3883

Mijn praktijk

Motto:

Love the Lord your God with all your heart and with all your soul and with all your MIND.
I’ll assist you to make up your true mind


Werkwijze:

Als je besloten hebt om je leven een andere wending te geven, en je hebt de keuze gemaakt om daarin samen te werken met een coach, dan is de belangrijkste volgende stap je met een coach te verbinden waar je je intuitief veilig bij weet.
Dat geldt ook voor mij als coach, ik wil ook graag een klik met de coachee voelen en wil graag weten of en wat ik kan betekenen in het doel/de bestemming wat, jij als coachee nastreeft.
Daarom ben je van harte uitgenodigd voor een eerste kennismakende coachsessie, waarin we elkaar beter leren kennen. Deze sessie is altijd gratis en duurt ongeveer 60 minuten. Aan het einde ervan besluiten we of we samen aan de slag gaan.
Omdat de mindset in mijn coaching in het middelpunt staat, heeft de ervaring geleerd dat de meeste coachingstrajecten effectief zijn over een langere periode. De standaard periode is 3 maanden. Een jaar overeenkomst bestaat uit 3 periodes van 3 maanden.
Standaard hebben we wekelijks contact, na de bovengenoemde kennismakings-sessie spreken we de vorm af; telefonisch, persoonlijk of een combinatie ervan. De wekelijkse gesprekken duren tussen de 60 en 90 minuten. De wekelijkse sessie bestaat uit voor het eerste deel uit terugkijken en debriefen van de afgelopen week, de behandeling van een element icm met je vooruitgang en je doelen en het afrondende deel waarin we een plan maken voor de week eropvolgend.
Na de sessie ontvang je van mij een kleurrijke mindmap met notities van de sessie per whatsapp, als leidraad.
Gedurende de tussenliggende periodes houden we meestal kort contact via whatsapp.

Inhoudelijk gebruik ik coach methodes en programma’s, testen en assessements en maak gebruik van film suggesties, boeken suggesties en besteed ik aandacht aan woord kennis en betekenis.


Doelgroep:

Voor mensen van 50+ is het in deze maatschappij een flinke klus om je gewaardeerd te voelen. Vooral (bijv) voor vrouwen wiens kinderen het huis uit zijn en die weer “iets” willen gaan doen is een uitdaging.
Er is volop vrijwilligerswerk, maar in de huidige economie is het ook wel fijn als je een (eigen) zakcentje bij kunt verdienen. Vouwen van 50+ hebben deze maatschappij zoveel te bieden in termen van TLC (tender loving care). Het is een vaardigheid die helaas zwaar onderschat wordt, maar waar zo enorm veel behoefte aan is. Ben jij zo’n vrouw? Dan ga ik samen met jou op zoek naar je kwaliteiten en vaardigheden om die in een nieuw daglicht te presenteren, opdat je een nieuwe levensvervulling ontdekt die je op langere termijn ook een inkomen op kan leveren.

Maar ook de groep 50+ers die “ge-reorganiseerd” worden. Ook voor hen is het een pittige uitdaging om het laatste deel van hun leven een inkomen te genereren wat voortkomt uit werk dat voldoening en energie geeft. Het vergt een flinke mindset makeover om weer vanuit een waardevol en waardig gevoel jezelf op de arbeidsmarkt te presenteren. Als er een dergelijke grijze en zware wolk boven je bestaan hangt, dan nodig ik je van harte uit me te bellen of mailen. Samen kunnen we dan bespreken welke mogelijkheden er bestaan en hoe ik je daarin kan ondersteunen.


Rol van mijn christen zijn:

Geboren en opgevoed in de esoterische en occulte wereld, heeft God me door vele levensbeschouwelijke stromingen leren navigeren. Het pad naar mijn Vaders huis werd steeds smaller. In 2017 kon ik eindelijk mijn gezicht tot Jeshua keren en wentelde mijn ziel en zaligheid zich definitief om.

In een wereld waar identiteit zoveel vormen kan aannemen, is het een enorme uitdaging om te wortelen in een enkele oorsprong, in een enkele Schepper. Communicatie is een verbazingwekkende, wonderbaarlijke en intelligente gave die God aan zijn kinderen heeft gegeven. Het woord, ZIJN woord is werkelijk heilig en heeft een enorme potentie. In Jeshua toont zich de ware woord-meester. In Hem vindt ik niet alleen inspiratie, maar Hij is ook mijn rolmodel in communicatie ontwikkeling.

In mijn coaching besteed ik heel aandacht aan de wijze waarop Zijn woord door jouw woorden heen straalt en schittert of wil stralen en schitteren.

Bezielde communicatie is een gave !


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Overheid, Particulier


Type coach:

Business, Burnoutcoach, E-coach, Jobcoach, Loopbaancoach, Personal life, Life coach, Contextuele coach, Relatiecoach


Thematiek:

Angst, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Cultuuromslag, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Ondernemen, Ouderdom, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Veranderingen, Verslaving, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens
Scroll To Top