Elizabeth Bakker

Elizabeth Bakker

Coach Lisa

E-mail: coach.lisa@xs4all.nl

Telefoon: 036 7370 223

Mobiel: 06 8344 9545

Mijn praktijk

Motto:

Iedereen kan praten, maar waardevol en waardig communiceren is DE vaardigheid om te leren en eren.


Rol van mijn christen zijn:

Geboren en opgevoed in de esoterische en occulte wereld, heeft God me door vele levensbeschouwelijke stromingen leren navigeren. Het pad naar mijn Vaders huis werd steeds smaller. In 2017 kon ik eindelijk mijn gezicht tot Jeshua keren en wentelde mijn ziel en zaligheid zich definitief om.

In een wereld waar identiteit zoveel vormen kan aannemen, is het een enorme uitdaging om te wortelen in een enkele oorsprong, in een enkele Schepper. Communicatie is een verbazingwekkende, wonderbaarlijke en intelligente gave die God aan zijn kinderen heeft gegeven. Het woord, ZIJN woord is werkelijk heilig en heeft een enorme potentie. In Jeshua toont zich de ware woord-meester. In Hem vindt ik niet alleen inspiratie, maar Hij is ook mijn rolmodel in communicatie ontwikkeling.

In mijn coaching besteed ik heel aandacht aan de wijze waarop Zijn woord door jouw woorden heen straalt en schittert of wil stralen en schitteren.

Bezielde communicatie is een gave !


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Overheid, Particulier


Type coach:

E-coach, Personal life, Life coach, Contextuele coach


Thematiek:

Bewustzijn, Communicatie, Competenties, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Ondernemen, Ouderdom, Zingeving

Praktische gegevens