Ellen Douma

Ellen Douma-Vermeer

Mission Shaper

E-mail: ellen@missionshaper.nl

Telefoon: 06 – 534 77 452

Mobiel: 06 – 534 77 452

Naar mijn website

Mijn praktijk

Werkwijze:

Vanuit mijn invoelende en gestructureerde persoonlijkheid als coach, bied ik je een veilige en professionele plek aan voor ontwikkeling en groei. Mijn achtergrond als HR-professional biedt extra aanknopingspunten voor loopbaan-gerelateerde coachvragen. In het coachingsproces breng ik mijn christelijke, persoonlijke waarden mee om te begeleiden en te inspireren.

Praktisch: vanuit een intakegesprek kunnen we je behoeften verkennen en je persoonlijke doelen vaststellen voor een coach-traject.


Doelgroep:

Ik begeleid iedereen die zijn/haar plek wil vinden in leven, werk of studie. Of vanuit een bestaande (werk)situatie, tot nieuwe keuzes, of tot verandering wil komen. Ook een verlangen naar meer impact in leven of werk, kan hierbij een belangrijk thema zijn.


Rol van mijn christen zijn:

Ik geloof dat ieder mens als creatie van de Vader ” iets unieks in handen heeft gekregen. En daarmee een plek mag innemen. Graag draag ik bij, om deze plaats van bloei & kracht te vinden.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, Loopbaancoach, Organisatiecoach, Personal life


Thematiek:

Business, Carrière, Competenties, Cultuuromslag, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Ontslag, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Veranderingen, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens