Ellie Doorn

De Groene Loper

E-mail: Degroeneloper@ziggo.nl

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Coaching in de natuur
voor rust, focus en structuur


Werkwijze:

Een coachtraject bij De Groene Loper in de omgeving van Driebergen bestaat uit vier tot zes wandelingen, waarbij de natuur een eigen bijdrage levert. Door mijn vragen en opdrachten bedenk jij zelf stappen die bij jou passen en je verder brengen naar het door jou gestelde doel.
Naast bezig zijn met thema’s in het hier en nu is het ook mogelijk om te onderzoeken hoe jouw achtergrond invloed heeft op je functioneren. Als contextueel hulpverlener kan ik je daarin begeleiden. Door meer inzicht te krijgen in jouw positie binnen het gezin van herkomst kun je tot andere keuzes komen.
Ik heb een praktijkruimte in het groen voor wie daar voorkeur voor heeft. Ook daar staan diverse hulpmiddelen tot onze beschikking.
Vooraf stemmen we telefonisch af of ik je op weg kan helpen. Als je de kennismaking en afstemming liever niet telefonisch doet worden er wel kosten in rekening gebracht. Meer informatie vind je op mijn website.


Doelgroep:

Ik richt mij op (jong)volwassen in de leeftijd van 20 tot 35 jaar. Dit sluit aan bij de kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij mijn werk binnen de jeugdhulpverlening, waarbij ik inmiddels bijna dertig jaar jong-volwassenen coach op weg naar zelfstandigheid. Coachvragen van individuele vraagstukken mogen divers zijn.
Voor koppels die merken dat irritaties een steeds groter rol in hun relatie gaat spelen is een traject van drie a vier gesprekken mogelijk om zicht te krijgen op wat er speelt. We gaan met kernkwadranten aan de slag. Dit is een goede manier om je eigen gedrag en patronen die waarin je verzeild bent geraakt te onderzoeken en te veranderen.
Teams die werkzaam zijn binnen de zorg bied ik een training van twee dagdelen in de natuur om kennis te maken met oplossingsgericht werken in de natuur, waarbij met eigen individuele thema’s gewerkt wordt.


Rol van mijn christen zijn:

Geloven in God is een belangrijke basis en vertrekpunt voor mijn leven. Ik wil er zijn voor de ander – gelovigen en niet-gelovigen – omdat ik geloof dat ieder mens mooi en waardevol gemaakt is. Dit geeft mij de verantwoordelijkheid om zorgvuldig met de ander om te gaan.


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach, Life coach, Contextuele coach, Relatiecoach


Thematiek:

Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens