Ellie Doorn

Ellie Doorn

De Groene Loper

E-mail: info@degroenelopercoaching.nl

Telefoon: 0628183246

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Een crisis geeft een kans tot verbetering


Werkwijze:

Een individueel coachtraject bij De Groene Loper in de omgeving van Driebergen bestaat uit vier tot zes wandelingen, waarbij de natuur een eigen bijdrage levert. Door mijn vragen en opdrachten bedenk jij zelf stappen die bij jou passen en je verder brengen naar het door jou gestelde doel. Daarnaast krijg je inzicht in interne patronen. Koppels krijgen door middel van kernkwadranten zicht op de patronen die zijn ontstaan, en ontstaat ruimte tot verandering.
Een workshop bij de Groene Loper bestaat uit een afwisselende wandeling op de Utrechtse Heuvelrug met uiteenlopende thema’s en mogelijkheden – zie mijn website of neem contact met me op.


Doelgroep:

Volwassenen die stress ervaren en daardoor uit balans zijn geraakt.
Koppels die merken dat irritaties een steeds groter rol in hun relatie gaat spelen.
Groepen die een workshop in de natuur willen.
Teams die werkzaam zijn binnen de zorg voor een training van twee dagdelen om kennis te maken met oplossingsgericht werken in de natuur, waarbij met eigen individuele thema’s gewerkt wordt.


Rol van mijn christen zijn:

Geloven in God is een belangrijke basis en vertrekpunt voor mijn leven. Ik wil er zijn voor de ander – gelovigen en niet-gelovigen – omdat ik geloof dat ieder mens mooi en waardevol gemaakt is. Dit geeft mij de verantwoordelijkheid om zorgvuldig met de ander om te gaan.


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Contextuele coach, Life coach, Loopbaancoach, Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Burnout, Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens