Ellie Doorn

Ellie Doorn

De Groene Loper

E-mail: Degroeneloper@ziggo.nl

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Coaching in de natuur
voor rust, focus en structuur


Werkwijze:

Een coachtraject bij De Groene Loper in de omgeving van Driebergen bestaat uit vier tot zes wandelingen, waarbij de natuur een eigen bijdrage levert. Door mijn vragen en opdrachten bedenk jij zelf stappen die bij jou passen en je verder brengen naar het door jou gestelde doel.
Naast bezig zijn met thema’s in het hier en nu is het ook mogelijk om te onderzoeken hoe jouw achtergrond invloed heeft op je functioneren. Als contextueel hulpverlener kan ik je daarin begeleiden. Door meer inzicht te krijgen in jouw positie binnen het gezin van herkomst kun je tot andere keuzes komen.
Ik heb een praktijkruimte in het groen voor wie daar voorkeur voor heeft. Ook daar staan diverse hulpmiddelen tot onze beschikking.
Vooraf stemmen we telefonisch af of ik je op weg kan helpen. Als je de kennismaking en afstemming liever niet telefonisch doet worden er wel kosten in rekening gebracht. Meer informatie vind je op mijn website.


Doelgroep:

Ik richt mij met name op (jong)volwassen in de leeftijd 18 tot ongeveer 35 jaar. Dit sluit aan bij de kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij mijn werk binnen de jeugdhulpverlening, waarbij ik inmiddels bijna dertig jaar jong-volwassenen coach op weg naar zelfstandigheid. De vragen mogen divers zijn.
Ook stellen zijn welkom: door middel van het werken met kernkwadranten werken we aan de irritaties die de relatie kunnen verstoren.
Teams die werkzaam zijn binnen de zorg bied ik een dag in de natuur om kennis te maken met oplossingsgericht werken in de natuur, waarbij met eigen individuele thema’s gewerkt wordt.


Rol van mijn christen zijn:

In de ander mag ik een geliefd kind van God ontmoeten. Dat geeft een grote verantwoordelijkheid.


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach, Life coach, Contextuele coach, Relatiecoach


Thematiek:

Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens