Emmeline Backhuys

Emmeline Backhuys

Backie Troost

E-mail: backietroost@gmail.com

Telefoon: 0618439603

Mobiel: 0618439603

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

‘Dag aan dag draagt Hij ons!’ Ps 68:20


Werkwijze:

Hoe kun je ondanks alles wat er in jouw leven gebeurd toch (weer) blij zijn? Ik heb een online cursus gemaakt De kunst van blij zijn die je daarbij gaat helpen. Deze cursus is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy. De cursus bestaat uit 4 modules en als je elke dag een hoofstuk doet ben je iets langer dan 3 weken bezig. Het voordeel van een online cursus is dat je het in je eigen tempo kunt doen, dus als jij er langer over wilt doen dan is dat helemaal prima. Je kunt altijd vragen stellen en contact is altijd mogelijk. Je krijgt een startpakket thuisgestuurd bij aanmelding met o.a. een prachtig werkboek bij de cursus.
Daarnaast is er ook een mogelijkheid om one2one gecoacht te worden.
(naast mijn werk als coach werk ik als huisarts)


Doelgroep:

Allemaal lopen we wel eens vast en dat is niet iets om je voor te schamen. Vaak houden we vol ondanks de omstandigheden, maar toch kunnen we best een steuntje gebruiken! Als het vol moeten houden te lang duurt wordt het leven meer overleven en is blij zijn niet meer vanzelfsprekend. Leer hier dé geheimen kennen om het vol te houden, hoe jíj op de been kunt blijven, toch (weer) ruimte en tijd voor jezelf hebt, kortom hoe jij weer blij kunt zijn!
Je wilt:
… een goede werk-privé balans en eigen grenzen aan kunnen geven
… wilt weer structuur en overzicht en niet meer jouw emoties laten bepalen door wat er om je heen gebeurt.
… wilt zelfleiderschap!
Schrijf je dan in voor de online coaching cursus ‘De kunst van blij zijn’


Rol van mijn christen zijn:

Één van de belangrijkste pijlers binnen mijn cursus is het zoeken naar tijd voor God.
Ik heb altijd het gevoel van leiding ervaren in mijn leven. Ondanks tegenslag bleef ik doorgaan en hield ik vast aan mijn droom om de mensen om mij heen gelukkiger te maken en daar waar ik kon te helpen. Hierin staat God voor mij centraal. Ik probeer door mijn manier van leven te laten zien dat ik Christen ben. Als ras Rotterdammert geldt voor mij: geen woorden maar daden.


Werkgebied:

Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Contextuele coach, E-coach, Life coach, Loopbaancoach, Personal life


Thematiek:

Agressie, Angst, Assertiviteit, Autisme, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Conflicten, Eetstoornissen, Gezondheid, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Kwaliteit van leven, Loopbaan, Ontslag, Opvoeding, Ouderdom, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Rouw, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens