Emmeline Backhuys

Emmeline Backhuys

Backie Troost

E-mail: backietroost@gmail.com

Mobiel: 0618439603

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Het leven is als een vuurtoren, na de duisternis komt er altijd weer licht.

Als mij de moed ontbreekt om door te gaan, troost mij dan liefdevol en moedig mij weer aan.


Werkwijze:

Ik coach door goed naar jou te luisteren, door verder te vragen als het misschien lastig is, door jou (met respect) een spiegel voor te houden. Samen met jou zoeken naar wat jij wilt of waar jij vast loopt. Coachen kan op mijn locatie maar kan ook in de natuur door te wandelen of te fietsen.


Doelgroep:

Ik wil met een ieder die op mijn pad komt de uitdaging aangaan. Mijn sterkste kant ligt bij mensen die met mensen werken en zichzelf uit het oog verloren lijken te hebben. Te denken valt aan de zorg of het onderwijs.


Rol van mijn christen zijn:

Ik ben christen en vanuit deze overtuiging werk ik met een ieder die bij mij aanklopt of op mijn pad komt ongeacht (geloofs)overtuiging, geaardheid of achtergrond. Iedereen is welkom bij mij.
Hoop doet leven. Vanuit hoop leef en werk ik, de hoop op een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waar pijn en verdriet niet meer zullen zijn. Door deze hoop te delen werken we zélf aan deze nieuwe hemel en deze nieuwe aarde. Graag geef ik jou een stukje van mijn hoop zodat het zich als een vlek kan verspreiden.
Wat ik doe, doe ik met hart en ziel maar vooral met heel veel liefde want ‘als ik de liefde niet had zou ik niet meer zijn dan een dreunende gong of een schelle cimbaal’. (1 cor 13)


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Life coach, Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Gezondheid, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Loopbaan, Opvoeding, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens