Emmeline Backhuys

Emmeline Backhuys

Backie Troost

E-mail: info@backietroost.nl

Mobiel: 0618439603

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Als mij de moed ontbreekt om door te gaan, troost mij dan liefdevol en moedig mij weer aan.


Werkwijze:

Ik luister naar je en neem je mee op reis. Een reis van verdieping en verandering die niet alleen plaats gaat vinden op cognitief niveau maar ook op emotioneel niveau. Ik begeleid je in jouw zoektocht naar balans tussen denken en voelen, naar wat jou echt beweegt in het leven, wat jij echt voor ogen hebt en hoe je dat zou kunnen bereiken.


Doelgroep:

Mensen die op een kruispunt in hun leven zijn aangekomen. Dit kan doordat het leven nu niet meer de voldoening geeft die het gaf (ik wil eigenlijk een andere baan, ik wil mijn hart volgen etc) maar het kan ook doordat er een life-event heeft plaatsgevonden, je iets is overkomen waardoor alles in een ander daglicht is komen te staan. Te denken valt aan ziekte, een echtscheiding of een verlies.


Rol van mijn christen zijn:

Samen zoeken naar wat jou echt beweegt betekent ook gaan luisteren naar wat God ons vertelt, weg van alle hectiek van de dag door dicht bij jouzelf te komen en blijven.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Executive, Loopbaancoach, Personal life, Wandelcoach, Life coach


Thematiek:

Angst, Autisme, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Cultuuromslag, Gezondheid, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Loopbaan, Ontslag, Opvoeding, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Rouw, Scheiding, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens