Esther te Voortwis

Esther te Voortwis

Bij Esther Coaching

E-mail: esther@bijesthercoaching.nl

Telefoon: 0624551614

Mobiel: 0624551614

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Coaching is life changing!


Werkwijze:

Als professional coach kan ik jou begeleiden in jouw coachvraag of dilemma door je te helpen groeien in bewustwording. In onze gesprekken zul je leren om naar jezelf te kijken, zodat je kunt gaan zien wat er bij jou allemaal van binnen gebeurt. Ik vertel jou niet hoe het zit, maar zal je begeleiden om zelf tot inzichten te komen. Best spannend en hard werken maar het resultaat zal zijn dat je meer rust en energie gaat ervaren, verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen leven en bewuster keuzes kunt maken die een verrassende impact hebben.

Over het algemeen werk ik met een coach-traject van 6 gesprekken. Natuurlijk kijk ik waar de behoefte ligt en stem ik dit af in een intakegesprek.


Doelgroep:

Ik begeleid zowel mannen als vrouwen met verschillende achtergronden en leeftijden. Klanten komen bij mij terecht met vragen over vastgelopen (werk) relaties, het veranderen van patronen, keuzes leren maken, burn-out klachten, stress, depressie of hoe te handelen als leidinggevende. Kortom, ik coach mensen die graag persoonlijk willen ontwikkelen.

Ik ben goed bereikbaar vanuit zowel Hilversum, Utrecht als Amsterdam.


Rol van mijn christen zijn:

Ik ervaar het als een voorrecht wanneer klanten open en kwetsbaar durven te zijn en ik hen mag begeleiden in hun groei naar bewustwording en heling. Elk gesprek ga ik daarom in met respect naar de klant en vertrouwen dat God mij leidt.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Life coach, Personal life


Thematiek:

Angst, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Cultuuromslag, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Stress, Veranderingen, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens