Frank de Haan

TRUST Coaching & Counseling

E-mail: info@trustcoaching.nl

Mobiel: 06-37507339

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Iedereen is welkom. Kom zoals je bent.


Werkwijze:

Vanuit mijn professionaliteit werk ik pragmatisch en met gepaste samen met bedrijven en particulieren. Met nadruk op professionaliteit want ik ben van ervan overtuigd dat, naast een brede levenservaring, certificering in deze branche ontzettend belangrijk is. Dit om onderscheid te kunnen maken tussen professionele coaches en coaches die het er gewoon maar even bij doen.

Ik ga, als persoonlijke coach & counselor, aan de slag met de persoonlijke ‘hulpvragen’ van de client. Denk bijvoorbeeld aan relatieproblemen, adoptie, verslaving, stress en het stellen van levensdoelen. Ik werk graag vanuit mijn christelijke identiteit om mensen weer te laten schijnen.


Doelgroep:

Alhoewel ik zeer breed georiënteerd ben, heb ik wel mijn specialisaties. Namelijk adoptie, verslaving en gezinsproblematiek.
Leeftijden maken geen verschil in onze praktijk. Iedereen is gelijk en wordt als gelijke behandeld.


Rol van mijn christen zijn:

Iedereen is welkom. Kom zoals je bent!
Dat betekent dat er geen veroordeling is, geen aannames en dat er geen drempels zijn waar je tegenop hoeft te kijken.
Wie je ook bent, hoe je er ook uit ziet, waar je ook vandaan komt en wat je ook hebt gedaan in je leven, je bent welkom.
Alles is bespreekbaar en voor alles is een oplossing.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Jobcoach, Teamcoach, Life coach, Relatiecoach


Thematiek:

Agressie, Angst, Assertiviteit, Burnout, Business, Communicatie, Competenties, Conflicten, Identiteitsvragen, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Opvoeding, Re-integratie, Relaties, Stress, Verslaving, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens