Geralde Schreuder

Geralde Schreuder

In de Veste Coaching en Organisatie advies

E-mail: indevestecoaching@gmail.com

Mobiel: 06-38201423

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Het is mijn missie om vrouwen te coachen en te begeleiden in het ontdekken van hun kracht. Ik help ze ontdekken wie zij zijn: Uniek, bijzonder, waardevol en krachtig.

Ik help vrouwen om blokkades op te ruimen en moedig ze aan om nieuwe wegen in te slaan. Hierdoor ontstaat er acceptatir, rust en vrijheid om keuzes te maken in hun leven.


Werkwijze:

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw coachvraag.

Bij een wederzijdse klik starten we een coachtraject. Hierin bespreken we jouw coachvraag, jouw klachten en wens tot verandering.

Ik maak gebruik van diverse methodieken, zoals motiverende gespreksvoering, voice dialogue, lichaamsgericht werk, visualisatie en ontspanningsoefeningen. Ook maak ik gebruik van creatieve vormen of gaan we de natuur in. Dit is altijd afgestemd op jouw coachvraag en behoefte.

Een coachsessie duurt 1,5 uur en vindt plaats in mijn coachpraktijk in Soest.
Ik bied , indien gewenst, ook online coaching aan.


Doelgroep:

Ik coach ( christelijke ) vrouwen die vastlopen in prive en of werksituaties. Vaak spelen er thema s als overbelasting, perfectionisme, onzekerheid, verlies en rouw.


Rol van mijn christen zijn:

Ik geloof in God als liefdevolle vader, Jezus als redder, vriend en heelmeester. De Heilige Geest als trooster en richtingaanwijzer.
Ik betrek dit, indien gewenst in de coachingssessies. Dit stem ik af met jou. We kunnen samen bidden en spreken over hoe jij God ervaart in je leven en waar jij naar verlangt in contact met hem. Geloofsvragen kunnen onderdeel zijn van een coachtraject. In mijn coachtrajecten kijk ik naar jou als geheel. Ook jouw geestelijk welzijn neem ik hierin mee. Ik kan indien gewenst een aantal oefeningen doen waarin wij concreet God uitnodigen in de sessie en in je leven.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Life coach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Gezondheid, Identiteitsvragen, Leiderschap (persoonlijk), Management, Ondernemen, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Rouw, Stress, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens