Hanna Pol

Hanna Pol

Zinstap

E-mail: hannapol@zinstap.nl

Mobiel: 06 517 334 17

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Aandacht voor wat écht telt.


Werkwijze:

Hoewel ik verschillende programma’s aanbiedt, zijn er een aantal ingrediënten die altijd terug komen:

– Aandacht
– Stilte
– Vertragen
– Wandelen
– Schepping

Wandelen en aanwezig zijn in de stilte van Gods schepping helpen je om tot rust te komen en weer verbinding te maken met je eigen hart.

Je kunt bij mij terecht voor:

– ‘Trage Morgen’, een eenmalige 1-op-1 sparringsessie van drie uur, geschikt om met één duidelijk thema of een specifieke vraag de diepte in te gaan.

– Wandelcoachtraject ‘Uit Wandelen’, een traject van meerdere coachwandelingen en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

– Retraite ‘Alleen maar Zijn’, een vierdaagse stilteretraite in een klooster, waarbij je echt afstand neemt van je dagelijkse beslommeringen. Je komt tot rust in de stilte, waar je kunt luisteren naar de Stem van God en je eigen hart.

Wil je vast een voorproefje van mijn aanbod? Kijk dan eens bij het gratis aanbod op mijn website. Bijvoorbeeld de mini-cursus ‘Rust vinden bij God’ (https://zinstap.nl/gratis/3-daagse-minicursus/) of de 5 praktische tips voor meer stilte in je leven (https://zinstap.nl/gratis/tips-voor-stilte/).


Doelgroep:

Ik begeleid vrouwen op zoek naar richting, rust en zingeving.

Veranderingen in je leven kunnen er voor zorgen dat je jezelf gaat afvragen:
– Wie ben ik?
– Is dit het nu?
– Wat is de zin van dit alles?
– Wat is er nu werkelijk van waarde in mijn leven?

Wat je per levensfase nodig hebt, is voor iedere persoon verschillend. Samen kunnen we zoeken naar antwoorden op jouw levensvragen, praten over de moeilijke onderwerpen die je bezighouden en ontdekken welke richting jouw levenspad nu uit mag gaan.


Rol van mijn christen zijn:

God, geloof, religie hoeft niet altijd ter sprake te komen. Door alleen al aanwezig te zijn in de Schepping, zijn we in Gods nabijheid, of we hier nu woorden aan geven of niet. God is de enige zekerheid in mijn leven, maar dat wil niet zeggen dat ik pasklare antwoorden heb op de moeilijke vragen van het leven. We mogen deze vragen wel stellen en uiteindelijk samen bij God brengen. Belangrijker dan de antwoorden op of oplossingen voor het lijden in je leven is de wetenschap dat je niet alleen bent, maar dat God ook in de moeite altijd bij je is.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Bewustzijn, Communicatie, Gezondheid, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens