Hanneke van der Veer

Onbevangen op weg

E-mail: vdveerhanneke@gmail.com

Mobiel: 06-18394372

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

We zijn allemaal uitgenodigd om onbevangen op weg te gaan (Psalm 84) in ons leven. Helaas heeft het leven ons ver/gevormd . Kom en ga aan de slag om je bestemming te vinden. Neem stappen om te groeien in relatie met jezelf, met anderen en met God.


Werkwijze:

Ik heb de coachopleiding gevolgd bij Groundwork. Ik ben integratieve coach en in de oefeningen worden je gedachten, gevoelens en je lichaam zo ingezet dat het je lukt om te veranderen. De meeste interventies vinden in de praktijkkamer plaats. Maar we kunnen ook heerlijk wandelen langs de IJssel, als dat op prijs wordt gesteld.Coaching is gericht op de toekomst, maar omdat ik ook therapeut in opleiding ben, kunnen we ook werken aan belemmerende herinneringen en overtuigingen van vroeger. Als integratieve coach werk ik vanuit verschillende disciplines, zoals bv contextuele theorie. Om belemmeringen te ontdekken en aan te pakken zijn er een aantal interventies mogelijk waar Immanuël bij betrokken wordt. Interventies kunnen creatief, imaginair, rollenspellen of verbaal zijn. De begeleiding is uniek en sluit aan op jouw kwaliteiten en voorkeuren.


Doelgroep:

Iedereen van 23 jaar.


Rol van mijn christen zijn:

Ik werk vanuit een Bijbels mens en wereldbeeld. In de gesprekken en in bepaalde oefeningen is God aanwezig. Ik eindig met gebed.


Werkgebied:

Onderwijs, Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Personal life, Life coach


Thematiek:

Agressie, ADHD, ADD, Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Conflicten, Eetstoornissen, Gezondheid, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verslaving, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens