Hanneke van der Veer

Hanneke van der Veer

Onbevangen op weg

E-mail: vdveerhanneke@gmail.com

Mobiel: 06-18394372

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

We zijn allemaal uitgenodigd om onbevangen op weg te gaan (Psalm 84) in ons leven. Helaas heeft het leven ons ver/gevormd . Kom en ga aan de slag om je bestemming te vinden. Neem stappen om te groeien in relatie met jezelf, met anderen en met God.


Werkwijze:

Ik heb de coachopleiding gevolgd bij Groundwork. Ik ben gecertificeerd integratieve coach en lid van de Nederandse Federatie voor Gezondheidszorg. In de sessies doen we oefeningen om stappen te zetten in je veranderingsproces. Vanuit de gedachte dat lichaam ziel en geest met elkaar verbonden zijn bestaan de oefeningen ook uit deze drie componenten. De meeste interventies vinden in de praktijkkamer plaats. Maar we kunnen ook heerlijk wandelen langs de IJssel, als dat op prijs wordt gesteld. Coaching is gericht op de toekomst, maar omdat ik ook gediplomeerd christelijke integatieve therapeut ben (opgeleid bij Groundwork), kunnen we ook werken aan belemmerende herinneringen en overtuigingen van vroeger. Als integratieve coach werk ik vanuit verschillende disciplines, afhankelijk waar de hulpvraag zich op richt en wat evidence based practice is. Om belemmeringen te ontdekken en aan te pakken zijn er interventies mogelijk waar God als Immanuël bij betrokken wordt. Na een kennismakingsgesprek stellen we doelen op en start de begeleiding.


Doelgroep:

Iedereen vanaf 20 jaar. Als orthopedagoog begeleid ik ook adolescenten vanaf 16 jaar. Ik heb ook ervaring in het begeleiden van adolescenten met een NAH.


Rol van mijn christen zijn:

Ik werk vanuit een Bijbels mens en wereldbeeld. In de gesprekken en in bepaalde oefeningen is God aanwezig. Ik eindig met gebed.


Werkgebied:

Onderwijs, Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Life coach, Personal life


Thematiek:

ADHD, ADD, Agressie, Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Conflicten, Eetstoornissen, Gezondheid, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens