Hans Haarsma

Hans Haarsma

Nieuwe dag coach

E-mail: info@nieuwedag.coach

Mobiel: 0644764422

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Ieder mens kan ongekende levensvreugde ervaren als hij zich laat leiden door wat Jezus zei: ‘heb elkaar lief, zoals Ik jullie heb lief gehad’.


Werkwijze:

Ik werk vooral vanuit de inzichten van transfornationele (hoofd-hart-handen) en provocatieve coaching. Klanten noemen mij een geduldig, betrokken, transparante coach. Ik observeer, vraag door en geef terug wat ik zie, hoor en opmerk. Ik spiegel jou zodat je bewust wordt van blinde vlekken en patronen. Mijn rugzak is gevuld met allerlei oefeningen, beelden, verhalen en ervaringen die ik in de coaching inzet.


Doelgroep:

Christen, leeftijd 25-50, MBO+ en hoger opgeleid, mannen en vrouwen. Mensen die vast zitten in een systeemdenken en toch graag hun idealen en ambities war willen maken, maar niet weten hoe. Mensen die persoonlijk leiderschap vorm willen geven, om vervolgens betekenisvol te zijn voor anderen cq binnen het bedrijf waar ze werken.


Rol van mijn christen zijn:

Jezus is mijn Heer en Verlosser. Vanuit Zijn kracht mag ik mensen coachen en helpen te bewegen om mens te worden waartoe een ieder geroepen is: je identiteit in Christus. Ik vind het geweldig mooi om samen als coach en coachee in het licht van de liefde van Christus te zoeken naar je ware roeping.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, Organisatiecoach, E-coach, Loopbaancoach, Personal life, Teamcoach, Life coach, Provocatieve coach, Contextuele coach


Thematiek:

Bewustzijn, Business, Carrière, Conflicten, Cultuuromslag, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Veranderingen, Verlies, Werk

Praktische gegevens