Heleen Verboom

Heleen Verboom

De Coachsleutel

E-mail: heleen@decoachsleutel.nl

Telefoon: 06 23005328

Naar mijn website

Mijn praktijk

Bekijk mijn video:


Motto:

Bewust het leven leven


Werkwijze:

Als coach trek ik even samen met je op, en laat je andere manieren zien, zodat jij lichter het leven weer kan gaan leven.
We maken in het begin van het traject samen een plan, kijken waar het goed gaat en wat je doel is waar aan gewerkt gaat worden. Mijn werkwijze is de dingen die jij verteld visueel te maken en samen de dingen te doorvoelen wat het met je doet. Mijn doel is dat jij weer krachtig het leven aan gaat, daarvoor moet ik wel eens op een pijnpuntje staan om verder te kunnen. Methodieken die ik gebruik zijn: Voice dialoog, Uitgaan van wat gaat er goed, vanuit een positieve benadering kijken hoe we de moeilijke dingen ook weer positief kunnen krijgen. Gaan voor goed. Het leven organiseren. Opstellingen met poppetjes en matjes.


Doelgroep:

Zijn gezinnen, de moeders, de vaders, de kinderen, de puber, de adolescent, de student, de alleenstaande en de pensionaris.
Gezinscoaching: Als de standaard oplossingen niet meer werken, hoe zorg je er voor dat je kind weer balans ervaart? Er rust wordt ervaren in het familie systeem. Dat het kind het leven weer kan gaan leven.
Als er leerproblemen zijn met motivatie en het leren lastig gaat; de methode “Ik leer leren” van Tea Adema.
Als er dingen zijn waar je de vinger niet op kan leggen en je wilt veranderingen. Bij zwaarte en verlies. Hoe nu verder als je even stil staat?
Als ADHD jou of je partner parten speelt. Hoe leef je daar mee? Wat is de kracht, wat gaat er fantastisch en waar mag verandering komen?


Rol van mijn christen zijn:

Gezien worden door Jezus, dat Hij in de coaching en in het leven er bij is, is het allermooiste. Het beste wat ik je kan wensen. Het is aan jou of Hij er bij is.

Natuurlijk zitten door mijn coaching heen christelijke uitgangspunten. In een coachgesprek mag alles er zijn, het gaat over jou, hoe jij de dingen beleefd. En ik trek een periode samen met je op.


Werkgebied:

Onderwijs, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Contextuele coach, Kindercoach, Life coach, Personal life, Provocatieve coach, Wandelcoach


Thematiek:

ADHD, ADD, Agressie, Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Eetstoornissen, Gezondheid, Hoogbegaafd, Identiteitsvragen, Kindercoaching, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Opvoeding, Pensioen, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Rouw, Scheiding, Stress, Teambuilding, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens