Henry Koopman

Henry Koopman

Kracht van Verschil Coaching & Training

E-mail: info@krachtvanverschil.nl

Mobiel: 06-42 55 71 54

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Als je jezelf beter kent, kun je anderen beter begrijpen.
Niet vinken, maar vonken.
“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” (Pippi Langkous)


Werkwijze:

Mijn stijl is te omschrijven als no- nonsense. Vanuit samen geformuleerde waarden focussen we ons tijdens de coaching op het te bereiken doel. Daarbij krijg je nieuwe inzichten, wordt je zelf-begrip uitgebreid en krijg je instrumenten aangereikt om toe te passen in je leven. Na een gratis intake, volgen er gemiddeld 6-8 sessies van 1,5 uur.
Ik sluit altijd aan bij de coachvraag van de cliënt. Afhankelijk van de vraag, stem ik mijn werkwijze af op de cliënt. In alle gevallen ga ik syteem fenomenologisch te werk. Dat betekent dat hoe, waar en bij wie jij bent opgegroeid van betekenis is voor wie jij bent en wilt zijn. Van daaruit werken we naar datgene waar jij al zo lang naar verlangt: je zelf zijn, worden zoals je bent bedoeld. In je werk en in je leven.


Doelgroep:

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, ligt daar een groot netwerk voor mij. Steeds meer organisaties en medewerkers uit de zorg en de non-profit wereld weten mijn coachpraktijk te vinden.


Rol van mijn christen zijn:

Elke dag sta ik op als bevrijd mens. Het ‘in Christus-zijn’ is dus de basis van waaruit ik werk. Als het nodig is om jouw zicht op God en het verlossingswerk van Christus te verhelderen, wordt dat in de coaching meegenomen.
God heeft ieder mens talent gegeven om beeld van Hem te mogen zijn. Samen gaan we op zoek hoe jij kan schitteren. Daarmee laat je iets zien van je Schepper. Je bent te mooi om niet gezien te worden.
Praktisch gebruik ik soms bijbelse verhalen, liederen en inzichten in de coaching. Samen bidden is een krachtig instrument om Gods aanwezigheid te ervaren. Jouw identiteit wordt niet gevormd door de wereld om je heen, maar ligt in Christus. Die ontdekkingstocht ga ik graag met je aan!


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Life coach, Loopbaancoach, Organisatiecoach, Personal life, Teamcoach


Thematiek:

Assertiviteit, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Groepsontwikkeling, Identiteitsvragen, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Stress, Teambuilding, Veranderingen, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens