Herman Geertsma

Herman Geertsma

Yourney

E-mail: herman@yourney.nl

Telefoon: 0628258526

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Groeien doe je buiten je comfortzone


Werkwijze:

Yourney staat voor ‘jouw reis’. Wanneer je onrust ervaart of gewoon nieuwe richting zoekt, trek ik graag een stukje met jouw op. Het is jouw reis en door jou te bevragen help ik jou je eigen richting te ontdekken.
Allereerst kijken we naar wat je gevormd heeft. Welke bagage draag je bij je en waar helpt en/of belemmert jou dat. Het kan zijn dat je wat op te ruimen hebt, of juist dat je bagage hebt welke je minder gebruikt dan je eigenlijk zou willen. Van daaruit gaan we kijken naar het hier, nu en verder. Ik help je scherp te krijgen wat je wel en niet wilt. Waar wil je naar toe. Hoe ga je doelen stellen en hier ook daadwerkelijk aan werken.
In dit alles daag ik je uit om te zoeken naar hoe God aanwezig is in jouw talenten, in wat je hart raakt en hoe Hij jou ook in beweging wil zetten. Op deze manier leer je gezond perspectief ontwikkelen op wat aan jou is en wat aan Hem.


Doelgroep:

Iedereen die verlangt naar meer rust, overzicht en/of nieuwe richting op zijn of haar reis én die God graag bij deze zoektocht betrekt. Daarnaast ben ik er voor iedereen die ergens geloofd dat God bestaat, of dit in elk geval als serieuze optie ziet en met iemand wil optrekken die naar Hem helpt zoeken.


Rol van mijn christen zijn:

In alles wat ik doe Jezus’ centraal. Juist ook als je moeite hebt met God en de kerk, maar wel wilt zoeken, ben je meer dan welkom. Ik werk niet vanuit een romantisch beeld van de kerk of geloof en heb zelf meer dan voldoende ervaring met de pijn en de teleurstellingen welke binnen kerken en geloofsopvoeding kunnen ontstaan. Ik weet hoe God ook heel ver weg kan lijken en hoe het is om met frustratie richting Hem rond te lopen.
Tegelijk heb ik Gods liefde ervaren toen ik zelf op de bodem zat. Sindsdien heb ik niet alle antwoorden, maar weet ik dat Hij er is. Ik mag Hem steeds meer leren kennen en sta graag naast je op je eerlijke zoektocht.


Werkgebied:

Kerkelijke organisatie, Particulier


Type coach:

Contextuele coach, Jobcoach, Loopbaancoach, Personal life


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Identiteitsvragen, Loopbaan, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Timemanagement, Veranderingen, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens