Ineke van Faassen – Schut

Triangel Coaching en Loopbaanadvies

E-mail: ineke@triangel-coaching.nl

Telefoon: 0522-25 89 85

Mobiel: 06-43 16 57 87

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Een coach is als een ervaren wandelaar: hij helpt je om jouw weg te vinden naar jouw bestemming en die op jouw manier en in jouw tempo af te leggen. Hij helpt je om de juiste uitrusting hiervoor samen te stellen.


Werkwijze:

Bij voorkeur ga ik met mijn coachees naar buiten, de natuur in. De combinatie van het in gesprek zijn, het waarnemen van de schepping, daar deel van uit maken en in beweging zijn maakt veel los in denken, voelen en willen. Tijdens het wandelen maak ik gebruik van oefeningen en opdrachten.
Maar ook binnen kun je met mij “uit de voeten”: naast actief luisteren, doorvragen en spiegelen maak ik gebruik van creatieve opdrachten, spellen en vragenlijsten. Ik kijk wat het beste bij jou en je vraag past. Ik daag je ook graag uit de vertrouwde paden te verlaten.


Doelgroep:

Vrouwen die in hun persoonlijk leven en/of hun werk in hun kracht willen komen, hun talenten willen ontplooien en willen ontdekken waar die het beste tot hun recht komen.


Rol van mijn christen zijn:

Ik weet mij een kind van God en ik zoek Zijn leiding in mijn leven en dus ook in coachingstrajecten. Alleen wannneer de coachee er om vraagt maken geloof en spiritualiteit deel uit van de gesprekken; ook samen bidden kan daar deel van zijn. Ik maak duidelijk onderscheid tussen pastorale zorg en hulpverlening, en coaching.


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Loopbaancoach, Natuurcoach, Personal life, Wandelcoach


Thematiek:

Assertiviteit, Bewustzijn, Carrière, Competenties, Kwaliteit van leven, Loopbaan, Re-integratie, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens