Ineke Zuidhof

Ineke Zuidhof

Zinzpire coaching en therapie

E-mail: zinzpire@gmail.com

Mobiel: 0637447873

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Breng weer licht en kleur in je leven! Je bent uniek.


Werkwijze:

Ik heb mijn eigen manier van werken, rustig, intuïtief, open voor verrassingen. Ik luister, vraag dieper door, geef ruimte aan je gevoel. Ik help je inzicht te krijgen in wat bij jou past, met warmte en humor, inzicht en aandacht. Ik luister zorgvuldig en breng je graag in contact met je bezieling en inspiratie. Samen met jou kijk ik wat er in de weg zit om vrij en waarachtig te kunnen leven. We maken ook verbinding met je gevoel en je lichaam, juist daar kan je levenskracht weer worden aangeboord. Zo kunnen hoofd, hart en lichaam op elkaar worden afgestemd.


Doelgroep:

Wie wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en het belangrijk vindt om de relatie met God erbij te betrekken. Mijn coachpraktijk richt zich met name op onderwerpen als innerlijke groei, hooggevoeligheid en identiteit.


Rol van mijn christen zijn:

De basis van mijn leven is het geloof in God als liefhebbende Vader, Jezus die ons redt en de inspiratie van de Heilige Geest. Ik wil graag een spiegel van Gods liefde zijn. Ik doe mijn werk biddend en als je wilt kan gebed onderdeel zijn van de coaching.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Contextuele coach, E-coach, Life coach, Loopbaancoach, Natuurcoach, Personal life, Relatiecoach, Wandelcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Hoogbegaafd, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Ontslag, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Rouw, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens