Inge Kramer

InTeam Coaching

E-mail: inge@inteam-coaching.com

Mobiel: 06-83 39 82 86

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Samen werkt beter!!!


Werkwijze:

Mijn doel is rust en veiligheid creëren in teams zodat mensen met plezier samenwerken en een hoge professionele kwaliteit de standaard wordt en blijft.

Kwaliteit is hier een professionele kwaliteit van eigen vakmanschap binnen de financiële grenzen. Daarbij is rust geen luiheid. Veiligheid betekent met behoudt van diversiteit. En plezier betekent het hier en nu volledig waarderen. Dat kun je niet alleen maar wel samen. Alleen ga je misschien sneller. Samen kom je verder. Daarom: Samen werkt beter!! En als christen: Samen met Jezus werkt beter!!

Wat breng ik?
Ik kan een sfeer van rust en veiligheid creëren door aandacht te hebben voor de personen en hun verschillende gezichtspunten. Ik verwoord wat er leeft in een groep. En kan vervolgens eenheid creëren door gebruik te maken van gezamenlijke doelen en verlangens vanuit hoofd hart en gevoel in het team.

Hoe?
• Ik ben rustig, open en opgewekt.
• Ik ben betrouwbaar en geduldig en ik geef vertrouwen.
• Waar ik enthousiast over ben daar maak ik anderen ook enthousiast voor.
• Ik zie de verschillende gezichtspunten en kan me zonder oordeel inleven
• Ik kan anderen leren hun eigen grenzen te kennen, die te respecteren en te bewaren.


Doelgroep:

– Teams die beter willen samenwerken
– Leiders en teamleden die in hun team beter tot hun recht willen komen

Ben je 45 jaar of ouder?  Dan is er een mooie subsidieregeling waardoor jij gratis loopbaancoaching kunt krijgen. Zodat je niet alleen nu maar ook later nog gezond aan het werk bent. Neem contact op dan vertel ik je daar meer over. inge@inteam-coaching.com


Rol van mijn christen zijn:

Mijn motto als christen coach: Samen met Jezus Werkt Beter!!
Als christen coach bid ik voordat ik ga coachen. Soms moet ik denken aan een tekst of een lied. Dat deel ik dan tijdens de coaching. Als je wilt kunnen we ook samen bidden bij het afsluiten van het gesprek.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Jobcoach, Loopbaancoach, Teamcoach


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Cultuuromslag, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Ontslag, Outplacement, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Stress, Teambuilding, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens