Ingeborg Tom

InhetZichtcoaching

E-mail: Ingeborg@inhetzicht.com

Mobiel: 0640260965

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

De eerste stap om ergens te komen, is de beslissing dat je niet wilt blijven waar je nu bent.


Werkwijze:

Voor mijn coaching maak ik gebruik van de TotalBalance methode. Dit is een methode die uitgaat van een holistisch mensbeeld. Een mens bestaat uit lichaam, ziel en geest. Alle drie moeten in balans zijn om tot groei en bloei te kunnen komen. Ik werk aan de hand van de 5 thema’s van de TotalBalance methodiek.
Deze thema’s zijn:
† Geloven
⇑ Groeien
* Genieten
% Gezond leven
♥ Liefhebben

We kijken met een stukje creatieve therapie terug naar jouw verleden. Wie was je? En hoe ben je geworden wie je bent? Door middel van o.a. een aantal testen, kijken we naar het heden. Wat is jouw liefdestaal, wat zijn je sterke kanten, wat kost of geeft veel energie, en hoe zijn de relaties om jou heen? Wat behoeft daarin nog zorg en aandacht? Van daaruit gaan we op zoek naar meer balans in jouw leven en een stuk levensplanning naar de toekomst toe. Daarnaast gebruik ik belangrijke thema’s uit het contextuele gedachtegoed. We kijken o.a. naar je zorgpatronen en de balans van geven en ontvangen. De gesprekken vinden plaats in een sfeer van veiligheid, vertrouwen en oordeelloos luisteren. De coachgesprekken zijn ook heel praktisch. Je krijgt van mij concrete opdrachten die je aanzetten tot nadenken, verwerken , actie en groei! Dit doen we met het oog op jou! Zodat jij ontspannen, krachtig en zichtbaar in het leven kan staan! In verbinding met jezelf, de ander en met God.

BEMOEDIGING – VERSTERKING – GROEI


Doelgroep:

Vastlopen in werk of privé geeft stress. Verlang je naar meer rust en balans in je leven? Een coach kan jou helpen om stress te verminderen en meer in balans te leven.

INhetZICHT coaching richt zich op vrouwen vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar wie ze nu echt zijn en wat ze willen! Als coach help ik om antwoorden te vinden op vragen als:

* Wie ben ik?
– Hoe ben ik geworden wie ik ben?
– Hoe komt het dat ik ben vast gelopen?
* Wat kan ik?
– Wat zijn mijn gaven en talenten?
* Wat past bij mij?
* Welke richting wil ik op in mijn leven.
* Hoe ga ik om met de pijn in mijn leven?

Graag help ik jou door mijn coaching naar meer rust in je hoofd, orde en inzicht in de vele gedachten en gevoelens, zodat je tot meer stabiliteit, kracht en zelfvertrouwen komt.

In balans met God, jezelf en anderen.

Worstel je met thema’s als zelfbeeld, identiteit en Godsbeeld? En ervaar je daardoor problemen op het gebied van bijvoorbeeld burn-out, relaties, stress, angst of geen grenzen kunnen stellen? Dan ben je van harte welkom!


Rol van mijn christen zijn:

Ik geloof dat ieder mens door God gemaakt is. Mooi en waardevol! Bedoeld om voor Hem te leven en te stralen!

Ik geloof dat wij mensen, God om hulp mogen vragen bij alle vragen en moeiten van het leven. De Bijbel zegt in psalm 36 vers 10 “Want bij U (God) is de bron van het leven. In Uw licht, zien wij het licht.” En in psalm 32 vers 8 zegt de Bijbel: “Ik (God) geef inzicht en wijs de weg die je moet gaan. Ik geef raad, op jou rust Mijn oog.”

Deze Bijbelse inzichten zijn een basis voor mijn coaching. Daarom krijgen bemoedigingen uit de bijbel en gebed ook een plaats tijdens de gesprekken.

Aan het begin van het coach traject overleggen we samen in hoeverre jij het Bijbelse perspectief en gebed belangrijk vindt. Het is niet noodzakelijk voor mijn coaching dat je deze visie deelt. Je bent van harte welkom!


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Personal life, Life coach, Contextuele coach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Stress, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens