Ingeborg Tom

Ingeborg Tom

InhetZicht Coaching

E-mail: Ingeborg@inhetzicht.com

Mobiel: 06-40260965

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

De eerste stap om ergens te komen, is de beslissing dat je niet wilt blijven waar je nu bent. Zet een stap zodat jij zichtbaar wordt in al je schoonheid en kracht.


Werkwijze:

Voor mijn coaching maak ik gebruik van de methodiek: Je levenshuis als Thuis. Dit is een methode die uitgaat van een holistisch mensbeeld. Een mens bestaat niet alleen uit lichaam maar ook uit ziel en geest. Alle drie moeten in balans zijn om tot groei en bloei te kunnen komen. Ik werk aan de hand van de metafoor van het levenshuis. In dit levenshuis zijn meerdere kamers. Deze staan voor allerlei gebieden van ons leven.

Als coach help ik jou om antwoorden te vinden op vragen als:

Wie ben ik?
Hoe ben ik geworden wie ik ben?
Hoe komt het dat ik ben vast gelopen?
Wat kan ik?
Wat zijn mijn gaven en talenten?
Wat past bij mij?
Welke richting wil ik op in mijn leven.
Hoe ga ik om met de pijn in mijn leven?

We kijken met een stukje creatieve therapie terug naar jouw verleden. Wie was je? En hoe ben je geworden wie je bent?

Door middel van o.a. een aantal testen, kijken we naar het heden. Wat is jouw liefdestaal, wat zijn je sterke kanten, wat kost of geeft veel energie, en hoe zijn de relaties om jou heen? Wat behoeft daarin nog zorg en aandacht?


Doelgroep:

Ik begeleid vrouwen vanaf 18 jaar die vastgelopen zijn. Graag help ik als christen coach jou te (her) ontdekken wie je ten diepste bent en de obstakels te overwinnen die voluit leven in balans in de weg staan! Zodat je kunt zijn en leven zoals je bedoeld bent en weer kunt genieten van het leven!


Rol van mijn christen zijn:

Ik geloof dat ieder mens door God gemaakt is. Mooi en waardevol! Bedoeld om voor Hem te leven en te stralen!
Ik geloof dat wij mensen, God om hulp mogen vragen bij alle vragen en moeiten van het leven. De Bijbel zegt in psalm 36 vers 10 “Want bij U (God) is de bron van het leven. In Uw licht, zien wij het licht.” En in psalm 32 vers 8 zegt de Bijbel: “Ik (God) geef inzicht en wijs de weg die je moet gaan. Ik geef raad, op jou rust Mijn oog.”

Deze Bijbelse inzichten zijn een basis voor mijn coaching. Daarom krijgen bemoedigingen uit de Bijbel en gebed ook een plaats tijdens de gesprekken.
Aan het begin van het coachtraject overleggen we samen in hoeverre jij het Bijbelse perspectief en gebed belangrijk vindt. Het is niet noodzakelijk voor mijn coaching dat je deze visie deelt. Je bent van harte welkom!


Werkgebied:

Kerkelijke organisatie, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Contextuele coach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Persoonlijke ontwikkeling, Rouw, Stress, Verlies, Zelfvertrouwen

Praktische gegevens