Ingrid van Maanen

Ingrid van Maanen

IvM Coach-Ing

E-mail: imvanmaanen@gmail.com

Mobiel: 06 82992561

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Vanuit zelfbewustwording kun je veranderen!


Werkwijze:

Een coach traject kan best spannend en kwetsbaar zijn. Het is belangrijk dat je, naast het vertrouwen hebben in je coach en het hebben van een ‘klik’ met je coach, ook een veilige omgeving aantreft. Mijn streven is om een vertrouwde sfeer te creëren waarin je open en eerlijk kunt zijn. Dit betekent dat ik respectvol omga met de ander en elk persoon in zijn/haar waarde laat en accepteer (dus zonder veroordeling). Daarom zal er altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij TotalBalance (geaccrediteerd). Ik werk met verschillende methodieken, die er op gericht zijn om mensen te begeleiden en om vanuit persoonlijk leiderschap in balans te leren leven, om het beste uit zichzelf te halen. Het is een persoonlijk, doelgericht en praktische aanpak van werken, vanuit een christelijke visie en Bijbels perspectief. Dat betekent dat Gods Woord belangrijk is in dit hele traject.
Daarnaast ben ik Rouwcoach en begeleid ik anderen op het gebied van rouw en verlies (overlijden, scheiding, ontslag, ongewenst kinderloos etc.).
Naast deze opleiding heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd (o.a. DISC- en Drijfveren training, Coachen bij Rouw en Verlies, Rouwcounseling).


Doelgroep:

Mannen en vrouwen, leeftijd +/- 20-60 jaar


Rol van mijn christen zijn:

Ik geloof dat God iedereen geroepen heeft om een leven te leven in al Zijn volheid en vrijheid, vanuit Zijn liefde en vrede. Samen met Hem gaan we dit traject door en zal Hij voor je uit gaan en je helpen.


Werkgebied:

Kerkelijke organisatie, Particulier


Type coach:

Life coach, Personal life


Thematiek:

Bewustzijn, Communicatie, Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens