Jacqueline Riedijk

Jacqueline Riedijk

Colour your heart

E-mail: jacqueline@colouryourheart.nl

Telefoon: 0683535611

Mobiel: 0683535611

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Ik geloof dat ieder mens uniek is en dat ieder een unieke bestemming heeft. Dat God’s rust en liefde in jouw huis en leven kan komen. Dat jij met jouw gaven en talenten kan opstaan en mag gaan schitteren op de plaats die jou gegeven is.


Werkwijze:

Mijn werkwijze is gericht op bewustwording van je eigen gedachten en handelen. Soms kan je een vertekend beeld hebben en ontbreken de kleuren van je hart. Het fijne is dat je door de coaching je eigen unieke “hart” kleuren gaat ontdekken. Ik bied je een luisterend oor, helderheid en inzicht. Samen objectief en zonder oordeel gaan we je situatie belichten. Jij verandert, je kiest focust en kleurt je hart.


Doelgroep:

De vrouw en man van nu leidt een hectisch bestaan. Ze moeten wat toeren uithalen om alle ballen in de lucht te houden en ook nog tevreden te zijn met het leven dat men leidt. De prestatiedruk is enorm en zorgt ervoor dat de balans zoek raakt.
Herken jij dit? Zoek je balans in beleven? Kosten dingen je veel energie? En merk je dat je niet lekker in je vel zit? Dat je je leven echt anders zou willen, maar dat je niet weet hoe. Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Rol van mijn christen zijn:

Ik leef en beweeg in en met en door Hem. In de coaching is er altijd ruimte voor gebed.

Bij de Totalbalance methode komt de rol van God in je leven zeker aanbod.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier


Type coach:

Business, Burnoutcoach, Organisatiecoach, E-coach, Loopbaancoach, Personal life, Wandelcoach, Life coach


Thematiek:

Communicatie, Competenties, Conflicten, Gezondheid, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Ontslag, Opvoeding, Ouderdom, Pensioen, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens