Jacques Rommelaar

Jacques Rommelaar

Projectcoaching.nu

E-mail: jrommelaar@projectcoaching.nu

Mobiel: 06-36406405

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Coaching brengt je tot inzichten waardoor je verder komt met je eigen proces en ontwikkeling verder gaat en je in je kracht komt te staan.


Werkwijze:

Ik werk samen rond re-integratie en jobcoaching met een landelijk bureau. We werken met een aanmelding, intake en een stappenplan. Financiering loopt in deze vaak via bedrijven, gemeenten of het UWV.


Doelgroep:

Mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. (Wa-jongeren en mensen uit het doelgroepenregister).
1e spoor en 2e spoor trajecten. Daarbij verbind ik de talenten van werknemers met talentvolle bedrijven waardoor er een win-win situatie bereikt wordt.
Daarnaast ben ik actief binnen dagbesteding en ambulante begeleiding bij mensen thuis met een verstandelijke of psychische kwetsbaarheid.


Rol van mijn christen zijn:

Geloven is voor mij een vast vertrouwen waarop ik kan terugvallen in moeite en in dankbaarheid. Het is de basis van mijn leven waaruit ik hoop en leef en dat gaat met vallen en opstaan gepaard. Vanuit mijn Christen zijn acteer ik. Op de plek waar Hij mij brengt en in contact brengt met de ander. Dat zal in de trajecten merkbaar zijn dat ik vanuit deze visie mijn werk vormgeef.


Werkgebied:

Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Jobcoach


Thematiek:

Autisme, Re-integratie, Werk

Praktische gegevens