Jan Middel

Jan Middel

Middelpunt Coaching

E-mail: info@middelpuntcoaching.nl

Mobiel: 06-40508651

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Door groei tot bloei!


Werkwijze:

Door Groei tot Bloei
Word als een boom gepland aan waterstromen. Als jij op de juiste plaats geworteld bent, komen de vruchten.

We leven in een wereld waarin veranderingen met een enorme snelheid plaatsvinden, die onvoorspelbaar is, ingewikkeld (alles is immers tegenwoordig met elkaar verbonden) en dubbelzinnig (de werkelijkheid is vaak onduidelijk en vaag). Niet iedereen kan daar even gemakkelijk in mee. Coaching is één van de manieren om iemand te ondersteunen in persoonlijke groei, zodat je kunt komen op de plek waar en zoals God je bedoeld heeft.

ik laat jou je mogelijkheden en onmogelijkheden in jezelf ontdekken.
Ontdekken wat er eventueel nog ontbreekt en hoe je dat zou kunnen aanvullen.
Aanvullen op een manier die bij jou als kind van God, mens, partner, vader, moeder, zoon, dochter, vriend, vriendin, collega past en hoort. En dus niet op mijn manier.
Hierdoor kom jij in een hogere versnelling, of ga je juist bloeien waar je nú staat; je gaat reageren, leren, groeien, consolideren.

Kijk voor gecontroleerde beoordelingen op: https://www.ikzoekchristelijkehulp.nl/zorgverleners/middelpunt-coaching-hoofddorp-haarlem_1888/?order=Relevantie&q=middelpunt%20coaching&type=zorgverlener


Doelgroep:

Alle volwassenen die ergens in vastlopen en verlangen hebben om te werken aan een blijvende verandering bij zichzelf.


Rol van mijn christen zijn:

Ik leef en werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging welke ik ook betrek bij mijn eigen voorbereiding van mijn gesprekken. Ik luister en vraag. Ik help jou inzicht te krijgen in je eigen vragen en behoeften en help je op weg naar jouw innerlijke antwoorden.

Ik weet dat het voor sommigen zeer waardevol is om de eigen levensovertuiging deel te laten zijn van de gesprekken. Je zult begrijpen dat ik daarvoor open sta; óf en hoe dat in de gesprekken aan de orde komt bespreken we dan samen.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Executive, Life coach, Personal life


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Business, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Management, Ondernemen, Ontslag, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Timemanagement, Veranderingen, Verlies, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens