Janny Polch-Jager

Doelgericht Leven

E-mail: info@doelgerichtleven.nl

Mobiel: 06 83783031

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Geen groter goed , dan een leven dat in balans is. Het gevoel dat jouw leven zin heeft. Leven vanuit Godsvertrouwen, leven vanuit zelfvertrouwen. Weten wie jij bent en mag zijn.


Werkwijze:

Veiligheid bieden, jou jezelf laten zijn, wanneer ik zonder oordeel naar je luister . Een tijdje met jou meewandelen en samen ontdekken wat jou leven zinvol maakt, wat jij nou echt wilt. Ik geloof dat God een plan heeft met ieder mens, soms heb je daar een tijdje begeleiding bij nodig om dat te gaan ontdekken, omdat te gaan zien. Belemmeringen uit de weg te ruimen, ontdekken wat energie geeft en energie kost, grenzen leren stellen. Doelen stellen en stappen gaan zetten. Een leven ontwikkelen zoals jij dat graag wilt.
Ik ben gecertificeerd Totalbalancecoach en werk met de Totalbalancemethode dat ontworpen is door Carianne Ros


Doelgroep:

Mijn doelgroep is iedereen die op zoek is naar : Zingeving, kwaliteit van leven wil verbeteren.
Veranderingen wil aanbrengen in haar/zijn leven. Wil groeien in geloof en relatie met God.
Wil werken aan haar/zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen. Worstelt met zijn/haar identiteit en wil ontdekken wat zijn/haar identiteit in God is.
Vrouwen en/of echtparen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen , een onvervulde kinderwens.
Echtparen die nadenken over of ze wel of niet kinderen willen adopteren
Mensen die arbeidsongeschikt zijn geworden en daarmee worstelen en opzoek willen naar een andere/nieuwe invulling van hun leven


Rol van mijn christen zijn:

Het christen zijn is verweven in mijn leven,dankzij Hem ben ik gekomen waar ik nu ben.
Ik geloof dat ieder mens geschapen en geliefd is door onze Schepper en dat Hij een hoopvolle toekomst heeft voor iedereen.
Ik gebruik de methode van Totalbalance ,dat een vorm is van pastorale coaching, zodat ook jij tot jouw bestemming kunt komen.


Praktische gegevens