Jeanet Elders

Jeanet Elders

Jeanet Elders voor moeders van een verslaafd kind.

E-mail: jeanet@jeanetelders.nl

Mobiel: 06-16 74 40 45

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Van gestresst zijn, je zorgen maken en klem-zitten naar hoopvol, wijzer en steviger je talenten gebruiken


Werkwijze:

Ben jij moeder van een verslaafd kind?

Toen ik moest toegeven dat mijn zoon verslaafd was zakte de grond onder mijn voeten vandaan. Mijn naam is Jeanet Elders en mijn zoon is drie jaar verslaafd geweest.

“Je zakt door je benen.”

Misschien heb jij, als je dit leest, ook net aan jezelf moeten toegeven dat je kind verslaafd is.
Of zie je dat zij/hij wéér verder afglijdt dan je dacht dat kon.
Of merk je dat je het zelf niet langer trekt zo.

Het is schokkend als je kind verslaafd is.

Niets is meer hetzelfde als je onder ogen moet zien dat het niet goed gaat met je kind. Als je ziet dat zij/hij zich snijdt, het game-hol niet meer uitkomt, drugs en drank móet scoren. En erger nog misschien: dat zij/hij je niet meer in de ogen kijkt en zich verbergt of liegt of niet meer thuiskomt.

Je voelt je radeloos.

Alles in je roept:
Dit wil ik niet!
Dit hoort niet zo.
Dit is niet haar/zijn bestemming.

En je bent doodsbang. Waar komt je hulp vandaan?!

Je zoekt met je partner als een dolle naar informatie en mogelijkheden om jullie kind uit de gevarenzone te krijgen. Je probeert j je kind tot rede te brengen. Je wit hulp regelen en bidt voor haar/hem en voor jullie zelf.

Maar hoe blijf jijzelf overeind?

Hoe zorg je ervoor dat je zelf niet gek wordt? Hoe kom je bij je eigen gevoel zonder dat je erin verzuipt? Wat heb je nodig in de relatie met je man? Durf je God in deze situatie te vertrouwen, terwijl je ook weet dat Hij dit niet ‘eventjes zal fiksen’? Hoe kun je stevig zijn naar dit ene kind zonder de andere kinderen in je gezin uit het oog te verliezen? Bij wie is het veilig om je grootste angsten te delen?

Uit eigen ervaring weet ik dat het nog niet zo gemakkelijk is om zelf eerst je zuurstofmasker op te zetten als deze situatie met je kind zo intens je aandacht trekt.

Ik ben Jeanet Elders, ervaringsdeskundige moeder van een kind dat drie jaar verslaafd is geweest. In het dagelijkse leven ben ik coach. Ik ben vijfentwintig jaar lid bij De Lichtboog in Houten.

Wil jij kunnen aanvoelen/ontdekken wat jíj nodig hebt om hoopvol en stevig te zijn als moeder van een kind dat momentéél verslaafd is? Meld je aan voor een gratis ‘Hoe overleef ik dit zelf?!’-gesprek. We kijken dan samen naar wat jou momenteel kan gaat helpen om in deze tijd overeind te blijven. Na dit gesprek heb jij helder waar jij je op wilt richten om allereerst goed voor jezelf te kunnen zorgen.

Neem contact op voor een ‘Hoe overleef ik dit zelf?!’-gesprek. Bel, app of e-mail me: 06-167 44 047 of jeanet@jeanetelders.nl.

Na het ‘Hoe overleef ik dit zelf?!’ heb je helder of je verdere support wilt.
Elders, of bij mij. Het gaat mij erom dat je doet wat voor jou goed is.


Doelgroep:

Vrouwen

Én als loopbaancoach werk ik met vrouwelijke hoogopgeleiden, wetenschappers, beleidsmedewerkers, docenten, los van hoe zij in het leven staan. Juist met hen die minder stress willen en juist meer inspiratie, energie en focus. . Zie daarvoor https://eldersloopbaan.nl/.


Rol van mijn christen zijn:

Ik zie ieder mens als een geliefd kind van God, of die nu wel of niet gelooft. Mogelijk beïnvloedt jouw situatie je relatie met God. Daar hebben wij het dan over. De gesprekken met mij zijn geen pastoraat, maar kunnen wel pastorale elementen bevatten. Ik dien jou om sterker, energieker en hoopvoller jouw talenten te gebruiken.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Onderwijs, Overheid, Particulier, Zorg


Type coach:

Business, E-coach, Life coach, Loopbaancoach, Personal life


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Conflicten, Cultuuromslag, Gezondheid, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Loopbaan, Opvoeding, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Relaties, Stress, Veranderingen, Verlies, Verslaving, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens