Jeannette Roordink

Jeannette Roordink

Jeannette Roordink Coaching

E-mail: jeannetteroordink@gmail.com

Mobiel: 0612218541

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Geloof, hoop en liefde, maar de meeste hiervan is de liefde!


Werkwijze:

Aan de hand van het gratis intake gesprek, beslissen we of we samen verder gaan. Dan maken we ook de keuze welk traject we ingaan, want ik werk met verschillende trajecten. Het Total-Balance traject, een relatie-traject, een HSP-traject en een sexueel misbruik-traject. Binnen deze trajecten werk ik altijd op maat, daar een ieder een eigen verhaal en eigen hulpvraag heeft. Een traject zal ongeveer tussen de 10 en 20 gesprekken zijn.


Doelgroep:

Relatie-coaching: Als je je geluk laat afhangen van de ander, zal een relatie je nooit gelukkig maken. Je bent er écht zelf verantwoordelijk voor. Als je niet kunt communiceren, zit je opgesloten in jezelf, waardoor die ander je niet kan bereiken. Wérk aan je huwelijk, het zal je zoveel brengen. Wacht niet langer en investeer in een heel goed doel!

Hooggevoeligheid: heb je niet, je bent het! Wat geeft het veel rust als je weet hoe je hier nuchter mee om kan gaan. Ervaar het niet alleen als last, maar zie het ook als een kracht!


Rol van mijn christen zijn:

Zonder mijn geloof in God zou ik dit werk niet kunnen doen. Door het gesprek af te sluiten met gebed (altijd in overleg) leg ik het in God’s handen, zodat ik het niet mee hoef te nemen en het los kan laten. De wijsheid, inzicht, vrede en kracht van de Heilige Geest heb ik nodig en is altijd mijn gebed. Dat de Heere Jezus voor ons gestorven is om ons te redden durven we vaak nog wel aan te nemen, maar Hij wil ons ook hier al helen al zal dat niet voor 100% zijn. Dat wil ik graag meegeven en meenemen in het traject.


Werkgebied:

Particulier


Type coach:

Relatiecoach, Wandelcoach


Thematiek:

Bewustzijn, Communicatie, Hoogsensitiviteit (HSP), Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Verlies, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens