Jelke de Jong

Jelke de Jong

De Jong coachpraktijk zingeving

E-mail: j.de-jong@hetnet.nl

Mobiel: 0617134777

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Jij bent van betekenis!! Zin (her) vind je o.a. door jouw normen en waarden te ontdekken. Door het (hernieuwd) besef dat jouw leven / werk van betekenis is, kom je tot bloei en ga je beter functioneren.


Werkwijze:

De eerste ontmoeting staat in het teken van kennismaking. Voor het tweede gesprek vul je een intakeformulier in. Tijdens deze ontmoeting kijken we of we met elkaar in zee gaan. Wanneer we besluiten om samen een coachtraject aan te gaan, is het mede afhankelijk van jouw coachvraag wat de volgende stappen zijn.


Doelgroep:

Mensen (jong of oud) die verlangen naar plezier in hun werk of naar (innerlijke) rust en structuur in de drukte van hun bestaan, of naar betekenis in hun werk/leven. Mensen die opzoek zijn naar balans tussen hoofd en hart, balans tussen werk en privé. Mensen die in het reine willen komen met hun verleden of nadenken over een nieuwe stap in hun leven. Mensen die van hun pensioen genieten, maar zich afvragen ‘Wat nu?’


Rol van mijn christen zijn:

Mijn christen zijn komt o.a. tot uiting in mijn mensvisie en in mijn wereldbeeld, in mijn normen en waarden, in de wijze waarop ik identiteit inkleur, maar ook in de werkvormen die ik gebruik. In het coachtraject is ruimte voor spiritualiteit, zoals gebed.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Life coach, Personal life


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Carrière, Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Ouderdom, Pensioen, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Timemanagement, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens