Jelke de Jong

Elasticità Coachpraktijk voor veerkacht en betekenisgeving

E-mail: j.de-jong@hetnet.nl

Mobiel: 0617134777

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Jij bent van betekenis!!


Werkwijze:

De eerste ontmoeting staat in het teken van kennismaking. Voor het tweede gesprek vul je een intakeformulier in. Tijdens deze ontmoeting kijken we of we met elkaar in zee gaan. Wanneer we besluiten om samen een coachtraject aan te gaan, is het mede afhankelijk van jouw coachvraag wat de volgende stappen zijn. Meestal is het startpunt van die route de uitslag van een veerkrachtscan of een door jou opgestelde biografie.


Doelgroep:

Mensen (jong of oud) die verlangen naar plezier in hun werk of naar (innerlijke) rust in de drukte van hun bestaan, of naar betekenis in hun werk/leven. Mensen die opzoek zijn naar balans tussen hoofd en hart, balans tussen werk en privé. Mensen die in het reine willen komen met hun verleden of nadenken over een nieuwe stap in hun leven.


Rol van mijn christen zijn:

Mijn christen zijn komt o.a. tot uiting in mijn mensvisie en in mijn wereldbeeld, in mijn normen en waarden, in de wijze waarop ik identiteit inkleur, maar ook in de werkvormen die ik gebruik. In het coachtraject is ruimte voor spiritualiteit, zoals gebed.


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Personal life, Life coach


Thematiek:

Bewustzijn, Burnout, Carrière, Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Timemanagement, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens