Jenneke Christine Fieten van Dalen

Talitha-koem

E-mail: jelou@solcon.nl

Mobiel: 0630170206

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Een belangrijke tekst voor mij is spreuken 4:23: Behoed (bewaak, bescherm) je hart boven al wat te bewaren is want daaruit zijn de oorsprongen van het leven. Ons hart is de bron van onze uitingen. Waar wordt je hart door geraakt? Dát te herkennen, erkennen heeft mij tot een mooier en vrijer mens gemaakt. Dat gun ik iedereen!
Mijn aanbod is om een eindje met je mee te wandelen op jou levensweg.
Ik vind het een voorrecht om dit te mogen doen. Het zijn kwetsbare verhalen die mensen delen en de invloed die het heeft op hun leven. Ik vind het geweldig om te zien dat er ruimte komt voor nieuwe ervaringen en herstel.


Werkwijze:

Voor we starten zal er een intakegesprek zijn. Het doel van dit gesprek is afstemmen op jou/jullie hulpvraag en wat ik daarin voor jou/jullie kan betekenen.
Zo kijken we of er een klik is om samen op weg te gaan.

Omdat niemand hetzelfde is, maak ik gebruik van intergratieve therapie.
Dat wil zeggen dat ik verschillende therapievormen gebruik die aansluiten bij de persoon en de persoonlijke situatie.

Tijdens de therapie gesprekken gebruik ik o.a. playmobilpoppetjes om dat wat er gezegd wordt inzichtelijk te maken.
Door het beeldend te maken komen we op deze wijze sneller bij de kern. Het helpt bij het denk en voelproces.
Het maakt iets zichtbaar waarvan je je misschien niet bewust was maar wat er wel is. Je ziet de situatie voor je verschijnen.
Dat roept herinnering op maar het helpt ook in te gaan zien wat jezelf wilt en kunt veranderen.


Doelgroep:

Als pijn, verdriet, boosheid, angst of moeite je leven belemmeren en je niet (meer) weet hoe nu verder te gaan, als je telkens tegen dezelfde problemen aanloopt maar niet begrijpt waarom, kan professionele hulp soms nodig en behulpzaam zijn. Therapie klinkt vaak zwaar, maar het is niets meer dan aandacht besteden aan jezelf.


Rol van mijn christen zijn:

In mijn persoonlijk leven is het geloof in God als
mijn Schepper en Verlosser van onschatbare waarde en
de Bron waaruit ik putten mag.
Toch waren er in mijn eigen binnenwereld soms obstakels die de kop opstaken, en me behoorlijk onderuit konden halen maar waar ik mijn vinger niet op kon leggen. Het verlangen groeide bij mij om daar meer inzicht te krijgen.
Ik ben dan ook heel blij dat ik de opleiding psychosociale therapie van Bureau de Roos, heb mogen volgen omdat die de geloofsbeleving en de psychologie heel mooi samenvoegt. Het heeft mij tot een mooier en vrijer mens gemaakt en dat gun ik iedere één!


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Personal life, Relatiecoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Communicatie, Competenties, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Veranderingen, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens