Jenny Seppenwoolde

Jenny Seppenwoolde

Het Pareltje Creatieve Therapie & Coaching

E-mail: hetpareltjecoaching@gmail.com

Telefoon: 06-47151971

Mobiel: 06-47151971

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Wie blijft zitten komt nooit ver. ….
Alleen die een berg beklimt, kan van het uitzicht genieten


Werkwijze:

Het allerbelangrijkste voor mij is dat, wie dan ook, zich geliefd en veilig voelt. In een warme, gezellige, huiselijke sfeer gaan wij op zoek naar de kern van de hulpvraag. Aan de hand van een intake/kennismakingsgesprek kunnen wij samen doelen opstellen. Ik ben eerlijk en heb geen oordeel. God is mijn bron van wijsheid en ook naast de diverse opleidingen, ben ik nog steeds afhankelijk van Hem. Ik ben ook gecertificeerd als TotalBalance coach en werk veel met deze methode. Aan de hand van een werkboek, opdrachten die je thuis rustig in je eigen omgeving kunt maken, maken wij stappen. Daarnaast gebruik ik diverse therapeutische trainingen op gebied van communicatie, emoties, gevoelens etc.


Doelgroep:

Iedereen die worstelt met zelfbeeld, minderwaardigheidsgevoelens, angsten, rouw, verdriet, depressie, trauma’s (recent of verleden) etc.


Rol van mijn christen zijn:

Mijn eigen verleden heeft bijgedragen dat ik jaren geleden in een heel diep gat terecht kwam. Na een aantal jaren van intensieve therapie kwam er een dag dat ik alles achter mij kon laten. Heel duidelijk en indringend was daar de wetenschap dat het alleen God was die mij daardoor heen geholpen had. Radicaal heb ik toen mijn leven omgedraaid. Ben diverse therapeutische opleidingen gaan volgen en trainingen gedaan. Maar ik mistte steeds weer dat alleen God échte heling kan geven. Daarom ben ik de TotalBalance coachingopleiding gaan doen. Pastoraal, gebed en therapie samen gevoegd om er een geheel van te maken.


Werkgebied:

Particulier, Zorg


Type coach:

Burnoutcoach, Contextuele coach, E-coach, Relatiecoach


Thematiek:

Angst, Burnout, Identiteitsvragen, Persoonlijke ontwikkeling, Relaties, Rouw, Scheiding, Stress, Verlies, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens