Jessica Huizing-Boere

Jessica Huizing-Boere

Jeslife – Christelijke Coaching

E-mail: jeslifecoaching@gmail.com

Telefoon: 0614027322

Mobiel: 0614027322

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Luisteren zonder oordeel en helpen jouw doelen te bereiken en uitdagingen te overwinnen.


Werkwijze:

Jij staat aan het roer van jouw leven en ik kom graag langszij om samen met jou jouw koers naar groei, herstel, heling en ontwikkeling te vinden en ’te bevaren’. Samen gaan we op zoek naar de route die jou verder helpt. Want jij bent het waard en jij kan het! Daar ben ik van overtuigd.
Samen formuleren we jouw coachvraag en op basis daarvan kies ik een aanpak (werkwijze/methode) die bij de situatie en jou past. Het stellen van vragen, het doen van oefeningen, schrijven, tekenen en het uitvoeren van opdrachten kunnen hier bijvoorbeeld onderdeel van uitmaken.


Doelgroep:

Mijn hart gaat uit naar jonge vrouwen, die het even niet meer zien zitten, vastlopen en worstelen met overtuigingen als: Ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard en vragen als: Wie ben ik? Wat ben ik waard? Waar ben ik goed voor? Wat kan ik? Wie ziet mij zitten? Hoe kan ik veranderen? Hoe kan ik zelf sturing geven aan mijn leven en persoonlijke ontwikkeling?
Dit kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door traumatische ervaringen, zowel fysiek als mentaal, maar ook door overtuigingen die je hebt meegekregen van je ouders, leraren of andere belangrijke mensen in jouw leven of een negatief zelfbeeld.


Rol van mijn christen zijn:

God zie ik hierbij als onze navigatie. Hij is er altijd bij en gaat met je mee. In welke omstandigheden je ook zit. Zijn liefde overwint alles!


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Overheid, Particulier


Type coach:

Contextuele coach, E-coach, Executive, Life coach, Organisatiecoach, Personal life, Teamcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Identiteitsvragen, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Seksueel misbruik, Stress, Teambuilding, Veranderingen, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens