Jessica Huizing-Boere

Jessica Huizing-Boere

Jeslife – Christelijke Coaching

E-mail: jeslifecoaching@gmail.com

Telefoon: 0614027322

Mobiel: 0614027322

Naar mijn website

Mijn praktijk

Motto:

Mijn roeping (geïnspireerd door mijn nautische achtergrond) :
“Ik ben de loods die thuisbrengt en opweg helpt, waardoor echtheid en perspectief ontstaat”.

Mijn motto:
“A schip in the harbor is safe, but that’s not what ships are built for” (John A. Schedd).


Werkwijze:

‘Luisteren zonder oordeel’, dat is voor mij het belangrijkste in het coachen. Bij mij mag je ‘Zijn’, precies zoals je bent. Jij bent namelijk goed zoals je bent en er is ruimte voor groei en ontwikkeling.

Jij staat aan het ‘roer’ van jouw leven en ik kom graag ‘langszij’. Ik biedt je een ‘veilig haven’ waar je tot rust kan komen en breng je thuis bij jezelf, hoe lastig en pijnlijk dat ook kan zijn; we doen dit samen. Vanuit de ‘veilige haven’ gaan we op zoek naar waar jij heen wilt, jouw bestemming waar je koers op wilt zitten. Zo creëer je voor jezelf een nieuw perspectief.
Vervolgens help ik jouw op weg op jouw nieuwe koers. Die reis zal niet altijd makkelijk zijn. Stevige golven en zelfs stormen zal je mogelijk op jouw reis tegenkomen. Om de stormen te trotseren, je niet door golven te laten overspoelen en ten onder te gaan, creëren we ‘ankers’ die je in kan zetten, jou houvast geven en zorgen dat je jouw bestemming (doel) zal bereiken.

Dit klikt ongetwijfeld cryptisch. Wil je weten wat dit concreet voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op en plan een intakegesprek in.

Mijn achtergrond en opleiding:
Naast het feit dat God centraal staat in mijn leven, hij mijn ‘loods’ is zowel persoonlijk als in mijn werk, heb ik de volgende opleidingen gedaan en certificeringen behaald.
* Post HBO Leergang Excellent Coachen – CC•Excellence
* Secure Base Teamcoachen (professioneel begeleiden van teams in transitie) – School voor Transitie
* TMA gecertificeerd (talent motivatie analyse) – TMA The Talent Company
* DISC & Drijfveren gecertificeerd – TalentFirst


Doelgroep:

Mijn hart gaat uit naar vrouwen, die het even niet zien zitten, vastlopen of worstelen met overtuigingen als: Ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard en vragen als: Wie ben ik? Wat ben ik waard? Waar ben ik goed voor? Wat kan ik? Wie ziet mij zitten? Hoe kan ik veranderen? Hoe kan ik zelf sturing geven aan mijn leven en persoonlijke ontwikkeling?
Dit kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door traumatische ervaringen, zowel fysiek als mentaal, maar ook door overtuigingen die je hebt meegekregen van je ouders, leraren of andere belangrijke mensen in jouw leven en een negatief zelfbeeld.


Rol van mijn christen zijn:

God zie ik bij het coachtraject als onze navigatie. Hij is er altijd bij en gaat met je mee. In welke omstandigheden je ook zit. Zijn liefde overwint alles!


Werkgebied:

Bedrijfsleven, Kerkelijke organisatie, Overheid, Particulier


Type coach:

Burnoutcoach, Contextuele coach, Executive, Life coach, Organisatiecoach, Personal life, Teamcoach


Thematiek:

Angst, Assertiviteit, Bewustzijn, Burnout, Carrière, Communicatie, Competenties, Gezondheid, Identiteitsvragen, Kwaliteit van leven, Leiderschap (persoonlijk), Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Seksueel misbruik, Stress, Veranderingen, Werk, Zelfvertrouwen, Zingeving

Praktische gegevens